BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.432,22
HABER /  GÜNCEL

Şenol Güneş'ten hodri meydan

PFDK'ya sevkedilen Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'na 'o zaman beni küme düşür' sözleriyle tepki gösterdi.

Abone ol

"Ülke futbolunu ülkeyi yönetenlerle ilgili şüphelerim vardır. Eğer onların vicdanı rahatsa ben de rahatım" şeklindeki sözleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yine federasyona çattı. 

Federasyonun lige aynen devam kararının yankıları sürüyor. Fenerbahçe'ye ceza beklerken böylesi bir kararla yıkılan bordo mavili camianın öfkesi dinmiyor. Atletico Bilbao maçından sonra TFF'yi hedef alan açıklamalarından sonra Disiplin Kurulu'na sevk edilen tecrübeli hoca savunmasını verdi.

"KARŞI TARAF KONUŞU BAŞKA YERE ÇEKİYOR"

Radikal'den Uğur Vardan'a konuşan Güneş, yine federasyonu hedef aldı ve sözlerinin arkasında olduğunu gösterdi:

"Ben her yerde, her konuda adaletten bahsediyorum. Bu tezlerim tabii ki futbol için de geçerli. Ben bu sistemdeki işleyişe ilişkin itirazlarda bulunuyorum. Federasyonun ise söylediklerime karşı çıkıyor diyor ki 'İyi ama senin de üç maçın soruşturuluyor.' Tamam, ben zaten soruşturma demiyorum ki, eğer öyleyse düşür beni kümeye. Ben 'Eğer benim de suçum varsa cezasını ver, gerekirse küme düşür' diyorum, karşı taraf ise konuya başka yerlere taşıyor. Yaşadığımız süreçte öyle bir noktaya geldik ki, futbol adına da hayatın diğer alanları adına da ne konuşsak boş."