BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,88
ALTIN 2.435,94
HABER /  POLİTİKA

İbrahim Tatlıses objektiflere poz verdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hastanede tedavisi süren şarkıcı İbrahim Tatlıses'i bir kez daha ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, uğradığı silahlı saldırı sonrası başından yaralanan ve Mart ayından bu yana tedavi altında bulunan İbrahim Tatlıses'i dün ikinci kez ziyaret etti.

Ziyaret sırasında çekilen fotoğraflar ise Tatlıses'in sağlık durumunun iyiye gittiğinin kanıtı oldu.

Erdoğan, Tatlıses'in tedavi gördüğü Özel Daruşşafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine gelerek, burada yaklaşık 45 dakika kaldı. Erdoğan, Tatlıses'in sağlık durumu hakkında da doktorlardan bilgi aldı. Erdoğan, ziyareti sırasında Tatlıses'in torunu Efe'yi de kucağına alarak objektiflere poz verdi.

 TATLISES-ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNDEN İLK KARELER... TIKLAYIN

Tatlıses'in doktorundan açıklama
İbrahim Tatlıses'in doktorundan dün yapılan açıklama ise İbo'nun hayranlarını sevindirmişti. Ayrıntılar için TIKLAYIN

ALMANYA'YA GİTTİ                                                               

İbrahim Tatlıses, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinin ardından taburcu edildi. Özel aracıyla merkezden ayrılan ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen İbrahim Tatlıses, özel uçağı ile Almanya'ya gitti.

İbrahim Tatlıses'in, Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Murnau Kliniğinde ameliyat olacağı bildirildi. Bu arada, İbrahim Tatlıses'in yanında çocuklarının ve asistanının da bulunduğu öğrenildi.

MART AYINDAN BU YANA TEDAVİ ALTINDA

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, Mart ayında kendisine yapılan saldırıda ağır yaralanmıştı. Saldırının ardından uzun bir süre hastanede kalan Tatlıses, Almanya'da da tedavi görmüştü.

 ERDOĞAN'IN İLK ZİYARETİNDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan, seçimden önce de İbrahim Tatlıses'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Erdoğan, milletvekili adaylığı konusunda "müracatını aldım" demişti. Ancak Tatlıses 12 Haziran'daki seçimde aday gösterilmemişti.