BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.400,00
HABER /  MAGAZİN

Ermeni gruba ünlü tepkisi

Türklere sahneden küfür eden Ermeni gruba tepki var.

Abone ol

Ermeni müzik grubunun Eurovision'a sözde soykırım şarkısıyla katılmak istemesine ünlü şarkıcılar tepki gösterdi. Kimi yarışmanın siyasi bir platform olmadığını, kimi ise Erivan'a puan verilmemesi gerektiğini söyledi...

HADİSE: Eurovision Şarkı Yarışması bir müzik organizasyonudur. Ben kendi müziğime ve ülkemi nasıl temsil ettiğime bakarım. Kim ne mesajı vermek istiyorsa versin. Dediğim gibi ben müziğime ve işime bakarım.

Mustafa SANDAL: Müziğe siyasetin karıştırılmasına kesinlikle karşıyım. Halkımızın bu durumu soğukkanlılıkla karşılaması en büyük dileğim. En güzel yanıt Hadise'nin performansı ve Türkiye'den giden puanlar olacaktır.

HEPSİ: Yarışmanın, ülkeler arası politik savaş olarak görülmesi doğru değil. Yarışmanın çok keyifli olması, tamamiyle sanattan oluşması ve herkesi eğlendirmesi gerekir. Bu şekilde siyasetin içine çekilmek istenmesini asla onaylamıyoruz.Kayahan: Politik hale getirilmezse daha iyi olur. Müzik siyaset katmaya hiç gerek olmayan koskocaman bir dünya zaten.

Zeynep DİZDAR: Böyle bir olayı tasvip etmiyorum. Bu politika sahnesi değil, sanatın sahnesidir. Türkler’in ne kadar iyi niyetli ve cömert oldukları verdiğimiz puanlardan belli.