BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.490,77
HABER /  MAGAZİN

Erkenci Kuş Can Yaman kimdir Demet Özdemir'le aşk mı yaşıyor

Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman'ın dizideki rol arkadaşı Demet Özdemir'la aşk yaşadığı öğrenildi. İkilinin önceki gece bir mekanda samimi bir şekilde eğlenirken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Peki Can Yaman kimdir nereli kaç yaşında? İşte Erkenci Kuş'un Can Divit'i Can Yaman'a dair merak edilenler...

Abone ol

Star TV'de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisinde Can Divit ve Sanem karakterlerine hayat veren Can Yaman ile Demet Özdemir'in birlikte olduğu ortaya çıktı. Uzun zamandır aşk dedikodularıyla gündeme gelen çift, önceki gece birlikte görüntülendi.

Demet Özdemir kimdir Erkenci Kuş oyuncusu Can Yaman'la fena yakalandı

Hürriyet'te yer alan habere göre, dizinin senaristi Aslı Zengin’in 'Maslak Esnaf’ta düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Demet Özdemir ve Can Yaman, gecenin ilerleyen saatlerinde oyuncu Cihan Ercan ve bir kız arkadaşlarıyla 'Çukur' isimli mekana geçti. Demet Özdemir ve Can Yaman, burada samimi halleriyle dikkat çekerken Yaman’ın bir ara Özdemir’in yanağından makas aldığı görüldü.

İkili, Yıldız Tilbe’nin ‘El Adamı’ şarkısı eşliğinde romantik anlar yaşadı. Müziğin ritmine kendini kaptıran Can Yaman sahneye çıkarak Mert Davran ile birlikte ‘Ele Güne Karşı’ şarkısını seslendirdi.

FLAŞLAR PATLAYINCA PANİK OLDULAR: Eğlence sonrası Demet Özdemir ve Can Yaman, önden arkadaşlarını göndererek kapıda gazetecilerin olup olmadığı kontrol ettirdi. Biraz bekledikten sonra mekandan birlikte çıkan Yaman ve Özdemir flaşlar patlayınca kısa süreli panik yaşadı.İkili ‘doğum günü vardı, ona geldik” açıklamasını yaptı.

Mekan önünden farklı taksilerle ayrılan Özdemir ve Yaman, bir süre sonra buluşup aynı taksiyle yollarına devam etti.

Erkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiErkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiErkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiErkenci Kuş'un yıldızları fena yakalandı Demet Özdemir Can Yaman aşkı böyle belgelendiHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 ERKENCİ KUŞ CAN YAMAN KİMDİR? Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman, ilk ve ortaokulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu.

6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Yaman, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde "Bedir" karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği "Sevda" ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan İnadına Aşk'ta Yalın "Aras" rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni de olan Can Yaman aynı zamanda lisanslı basketbolcudur.

Pek çok spor dalı ile yakından ilgilenen Can Yaman, verdiği BİR röportajda "Sabahları, 'Ne kadar yakışıklıyım' diye uyanmıyorum. Allah böyle yaratmış, bununla barışmak gerek. Ben ünlü olduktan sonra bir anda insanlar bana bakmaya başlasaydı, 'Aa ben ne oldum' diyebilirdim. Ama bunun öncesi de var.” demişti.