BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,84
ALTIN 2.428,17
HABER /  MEDYA

Ergin ve Kütahyalı muhabiri işinden etti

TRT spor muhabiri Murat Bereket, Beyaz TV'deki bir tartışma programıyla ilgili attığı tweet nedeniyle tehdit edildiğini iddia etti.

Abone ol

TRT spor muhabiri Murat Bereket, Sinan Ergin yorumu nedeniyle önce tehdit edildiğini ardından da TRT'deki işinden olduğunu iddia etti. Beyaz TV'deki programın ardından Sinan Ergin ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın TRT Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör'ü arayacaklarını söyleyerek tehdit edildiğini söyleyen Bereket, bugün TRT'den gönderildiğini duyurdu.

Twitter'daki ekran kavgası TRT'ye sıçradı. Spor muhabiri Murat Bereket, twitter'dan yaptığı açıklamada Sinan Ergin ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın telefonu sonrası TRT Haber Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör tarafından gönderildiğini yazdı. 

NELER YAŞANDI?

Twitter'daki ekran kavgası TRT Spor Muhabiri Murat Bereket'in Beyaz TV'deki tartışmayla ilgili olarak attığı "Sinan Ergin çok büyük Fenerli" tweetiyle başladı. Bereket'in dünkü bu mesajının ardından Sinan Ergin ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekrandan kendisini tehdit ettiğini ve kurumunu arayacaklarını söylediğini yazan Bereket, yaptığı yorumların kişisel olduğunu söyledi. Bereket, twitter'dan yaptığı açıklamada "Kendisine kişisel olarak cevap verilebileceğini; ancak çalıştığı müdürün ismini vererek tehdit edemeyeceklerini" söyledi.

İşte Murat Bereket'in o tweetleri;

456.20141201211346.jpg