BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.397,91
HABER /  GÜNCEL

Ergenekonda şoke eden bilgi!

Ergenekon'da bugün ortaya öyle bir harita konuldu ki herkes şaşırdı. Bu bilgi tutuklanan Yarbay dönmezle ilgili!

Abone ol

Ergenekon soruşturması kapsamında Türkiye genelinde ele geçirilen el bombalarının kriminal incelemesi tamamlandı. Raporda, çeşitli illerde ele geçen el bombalarının geçmişte 10 ayrı eylemde kullanılan bombalarla aynı seri ve kafileden olduğu belirlendi.

Raporda, bugün tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez'in Sapanca'daki evinde ele geçirilen el bombaları da geçmişte bir polis memurunun şehit olduğu saldırıda kullanılan bombalarla da aynı seri ve kafileden olduğu bilgisinin yer aldığı öğrenildi.

Ümraniye'de 11 Haziran 2007'de 27 el bombası bulunmasıyla başlatılan Ergenekon soruşturması kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde ele geçirilen el bombalarının kriminal incelemesi tamamlandı. Savcılık talimatıyla inceleme yapan Kriminal Şube ekiplerinin, yurt genelinde ele geçirilen el bombalarının haritasını çıkartarak mahkemeye sunduğu öğrenildi.

O BOMBA POLİSE ATILANLA AYNI!

Kriminal inceleme raporunda, bombaların geçmişte Türkiye'de gerçekleştirilmiş on kadar eylemde kullanılan bombalarla aynı seri ve kafileden olduğu ifade edildi. Rapora göre, terör örgütüne üye olmak suçundan bugün tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez'in Sapanca'daki evinde ele geçirilen el bombaları da geçmişte bir polis memurunun şehit olduğu saldırıda kullanılan bombalarla aynı seri ve kafileden.