BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Mustafa Denizli havaya uçtu!

Mustafa Denizli, karşılaşma sonrası oynanan oyun ve oyuncuların performansından bir hayli memnun!

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalyaspor karşısında ilk maçta elde ettikleri avantajı, sahalarında devam ettirerek tura dönüştürdüklerini söyledi.

Mustafa Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, kupada mücadele verirken, ligi de göz ardı etmediklerini belirterek, ''Bu şekilde farklı uygulamaları yapabiliyoruz. İlk maçta elde ettiğimiz avantaj, bu akşamki maçın düşünce yoğunluğunu etkilemiş olabilir, ama oyuna iyi başlayan, turun gelmesi için mutlaka kazanması ve gol atması gereken düşünceyi sahaya yansıttık. Özellikle ilk yarıda oldukça iyi işler yaptık. Bu devam edecek. Yarın sabahtan itibaren Konyaspor maçının hazırlıklarına başlayacağız'' dedi.

Antalyaspor karşısında birinci amaçlarının sakatlık veya kart görmemek olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, ''Sadece Holosko'nun bileğinde dönme oldu. Ne kadar devam eder, hangi ağırlıktadır bilemiyorum. MR'ı çekildikten sonra, hafta sonunda kendisinden yararlanabilir miyiz, onu göreceğiz'' diye konuştu.

Taraftarların da çok coşkulu anlar yaşadığını kaydeden Denizli, ''5. kez bir rakiple oynuyorsunuz. Her maça ayrı konsantrasyon gerekiyor. Bu akşam böyle geçti, mutluyuz'' ifadesini kullandı.

YENİ TRANSFERLERİN PERFORMANSI

Teknik direktör Mustafa Denizli, takıma yeni katılan oyuncuların performansını şöyle değerlendirdi:

''Erkan ilk defa bu akşam taraftarların önüne çıktı. Zaman zaman çok iyi işler yaptı. Oyunda rahatlığı var. Bizim için avantaj. Ernst için söyleyecek fazla bir şey yok. Kısa sürede adaptasyonu sağlayıp, hem tecrübesinden, hem enerjisinden, hem de kalitesinden yararlanmak için transfer ettik. Birinci gününde bunu yapabileceğini göstermeye çalıştı. Ümit ediyorum, devam eden yolumuzda arkadaşlarımıza katkı yapacaktır.''

Yusuf karşılığında Bursaspor'a verilen, ancak gitmeyi kabul etmeyen Aydın ile ilgili soruyu ise Denizli, ''Aydın çok uzun bir süre, 65 güne yakın bir süre futboldan uzak kaldı. Fiziksel açıdan arkadaşlarının gerisinde. Kendisine özel program verdik. Belli süre bunu uygulayacak. Hazır duruma geldiğinde arkadaşlarına katılacak'' diye yanıtladı.

ÖZDİLEK: ''BEŞİKTAŞ'I TEBRİK EDİYORUM''

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de Beşiktaş'ı, galibiyetinden dolayı kutladı.

İlk maçı da yitirdiklerini hatırlatan Özdilek, şunları söyledi:

''Rövanş mücadelesinde de rakibimize 3-1 kaybettik. Beşiktaş'a kupa ve lig yolunda başarılar diliyorum. Forma şansı bulamayan birçok oyuncuyu oynatma fırsatı bulduk. Son durumları hakkında bilgi edindik. Hafta sonunda Denizlispor maçımız var. Bu maça konsantre olacağız. Bizim açımızdan önemli bir maç.''