BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın Türk bayrağı öfkesi!

Başbakan Erdoğan Nevruz meydanında Türk bayrağı olmaması nedeniyle hem BDP'lileri kızdı hem de bayrak yok diye tepki gösteren CHP ve MHP'ye öfkeliydi.

Abone ol

İNTERNETHABER /Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu kez hem Türk bayrağı açmayan BDP'ye hem de bayrak açan MHP ve CHP'ye saydırdı.

CHP ve MHP'nin Türk bayrağı tepkilerini komik bulduğunu ifade eden Erdoğan, 'Bu şovmenliktir' diyerek iki partinin de Genel Başkanına şu soruyu yöneltti; "Hakkari'ye giderken neden tek bir Türk bayrağı götüremediniz?"

Konuşmasına AK Parti'ye düzenlenen saldırıya değinerek başlayan Başbakan. "Eğer biri bize saldırıyorsa doğru yoldayız" dedi ve 'yolumuzdan dönmeyeceğiz' mesajı verdi.

HÜSEYİN AYGÜN'E TEPKİ

Bu terör örgütü bir bildiri yayınladı. Ve anamuhalefet milletvekili; hani şu terör örgütü tarafından misafir edilen milletvekili (Hüseyin Aygün) bizimle ilgili sosyal medyada bazı ifadeler kullandı. Kanlı terör örgütünün bildirisi ile bu CHP milletvekilinin ifadeleri aynı. Eli kanlı terör örgütü bizi terörist olmakla itham edince, birkaç saat sonra çıktı o milletvekili bizi en büyük terörist olarak itham etti. Bunu CHP Genel Başkanı da yaptı zamanında.

Dikkat edin CHP Genel Başkanı'nın bu taşeron örgütünün durumuna karşı bir tek olumsuz ifadesini bulamazsınız. Tam tersine bu örgütün sırtını sıvazlamak gibi vahim bir tablonun içindedir. CHP Genel Başkanı bazı milletvekilleriyle birlikte utanmazca bu kanlı örgüte sahip çıkıyor. Biz 11 çelik kapı deyince nerede bu çelik kapılar diyenlere medya tek tek gösterdi. CHP Genel Başkanı ne yaptı? Sustu. Eğer çirkin muhalefet arayan varsa gitsin CHP'ye baksın.


İşte partisinin İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"MECLİS'TE TÜRK BAYRAĞI AÇAN ŞOVMEN"

Bu kadar şuurlarını kaybetmiş durumdalar. İşte şu anda çözüm süreciyle ilgili ortaya koyabildikleri bir tek cümleleri yoktur. Sadece söyledikleri 'Bu işin çözüm yeri Meclis'tir' diyorlar. Meclis'te de bunlar çok konuşuldu. Siz ne yaptınız onu söyleyin.

Terörü bitirme noktasında bizim attığımız adımları engellemeye çalışıyorlar. Diyarbakır'da Nevruz kutlamaları yapıldı. Bir tane CHP Milletvekili kürsüye Türk Bayrağı ile çıkmış. Tam şovmen. Yahu sen önce genel başkanına sor Hakkari'ye neden Türk Bayrağı ile gidemedin diye.

MHP'NİN BAYRAKLARI İLE DE DALGA GEÇTİ

Aynı şekilde MHP'liler de mikrofonlara Türk Bayrağı asmış. Sen niye Hakkari'ye gitmiyorsun. AK Parti tüm illere gidiyor ve Türk Bayrağı'nı dalgalandırıyor.

Eğer söz konusu olann milletse, millete hizmetse, vatanseverlikse bu konuda hiöbir siyasi parti bizim elimize sun dökemez. 10 yıl boyuunca onlar, hamaset, iftira ürettiler biz iş ürettik. Biz ülkemizi slogan atarak değil, eser üreterek severiz.

"MHP TERÖR BİTMESİN DİYE ÇIRPINIYOR"

Şimdi ben MHP Genel Başkanı'na soruyorum. Slogan atmada, küfür etmede Maşallah üstüne yok, eşinbenzerin yok. İyisin güzelsin de; yahu sen bu ülke için bugüne kadar ne yaptın onu söyle. Çıkar otobüs üstündenn halat fırlatır. Onu çıpacuılar yapsın bırak, sen siyasetçisin. Senin Türkiye'ye ilişkin hangi hedefin var. Ben MHP'ye gönül vermiş kardweşlerime söylüyorum. Böyle jküfürbaz bir genel başkanla nereye varacaksınız. Gelin hep birlikte yola devam edelim. Yarın Allah'ın izniyle terör bittiğinde MHP'den geriye ne kalacak? MHP terör bitmesin diye çırpınıyor. Çünkü terör bittiği anda elinde hiçbir istismar aracı kalmayacak, MHP bitecek. Ama biz onlara rağmen bu meseleyi çözeceğiz ve Türkiye'yi uçuracağız.

BDP'YE DE KIZDI: NİYE TÜRK BAYRAĞI YOKTU?

Dün Nevruz tüm ülkede kutlandı. Diyarbakır'da ay yıldızlı bayrağımızın olmaması süreci sabote etmeye yönelik yeni bir provokasyon girişimidir. Biz isterdik ki BDP bu oyuna gelmesin. BDP de tertip komitesi de böyle ucuz bir provokasyonun içinde olmamalıydı. Bir taraftan çıkıp bizim bayrkala sıkıntımız yok diyorsun, bir yandan da bir tane bile bayrak asmıyorsun. Bu büyük bir çelişki ve samimiyetsizlik örneğidir. Nevruzunuz kutlu olsun diye Kürtçe yazmışsın, güzel. Ne olurdu bir de Türkçe yazsan. Bu kafayla lokal kalırsınız. Bu tür tahrikle çözüm sürecinin ruhuna terstir. Sözler güzel ama biz yapılanlara bakarız.

"GÜN SİLAHLARI GÖMME GÜNÜDÜR"

Aziz milletim; gün kucaklaşma, muhabbet günüdür. Baharın bu ilk gününde bize düşenn Allah'ın bahşettiği şu vatan topraklarında bir olma, beraber olma, kardeş olma günüdür. Gün silahları gömme, kanı durdurma günüdür. Silahların değil, sözün başladığı bir ortam istiyoruz. Bunu aylardır, yıllardır söylüyoruz. Biz 2013 ilkbaharı gibi, tüm baharların böyle kalıcı olmasını istiyoruz. Biz çok acıı yaşadık, çocuklarımız yaşamasın. Adalaet, refah, birlik ve kardeşlik içinde yeni bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edelim.


BDP'DEN ERDOĞAN'A BAYRAK YANITI

Başbakan Erdoğan'ın Nevruz'da Türk bayrağının olmamasının verilen mesaja ters düştüğünü söylemesini değerlendirdi. (DEVAMI)

bdpden-türk-bayraği-yaniti.jpg

CHP'DEN TÜRK BAYRAKLI TEPKİ


CHP, Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarında Türk bayrağı olmamasına tepkisini, genel merkez binasına astığı dev Türk bayrağıyla gösterdi.


chpden-türk-bayrakli-tepki.jpg

ÖCALAN'IN MEKTUBU OKUNURKEN MHP ACİL

TOPLANDI

Öcalan'ın mesajının Diyarbakır'da okunmasının ardından MHP Grubu olağanüstü toplandı. Meclis'teki mikrofonlara bakın ne taktılar (DEVAMINI OKU)

mhp-öcalan-mektup-eylemi.jpg

HÜSEYİN AYGÜN ERDOĞAN'A 'TERÖRİST' DEDİ

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün çizgiyi aşarak Başbakan Erdoğan için terörist dedi. (DEVAMINI OKU)

huseyinaygunteröristerdogan.jpg