BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,45
ALTIN 2.488,08
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Erdoğan'dan yerli otomobil çıkışı: Başlamazsanız hesaplaşacağız

Sosyal medya platformaların ortak yayınında, gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerli otomobilde sürecin yavaş ilerlemesinden şikayet etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sadece sosyal medya hesaplarından canlı olarak takip edilebilen sürpriz bir programda gençlerle buluştu.

'Gevşeme var bizi oyalamasınlar gerekirse...'

Erdoğan "Yerli otomobilde biraz gevşeme var. Bizi oyalamasınlar gerekirse yabancı yatırımcılarla da görüşürüz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Her türlü desteği, teşviki vermemize rağmen işi hafiften alıyorlar. İstediğim şey belli. Bizi oyalamasınlar. Yoksa başka arayışlar içine girme zorunda kalacağız. Biz bir an önce adımı atacağız. Gerekirse yurtdışından yatırımcılar bulacağız, Türkiye'den de ortak yatırımcılar vereceğiz. Burada hayata geçirmenin adımlarını atacağız.

Onların ilmini alacağız, mesaimize de son sürat vereceğiz. Bizde altyapı var. Türkiye'de üretilenlerin birçoğu yüzde 80'i yüzde 90'ı yerli. Tüm mesele bu ülkenin evlatlarının millilik, yerlilik meselesidir. Ciddi manada inanmak meselesidir. Biraz gevşeme var.

'Başlamazsanız hesaplaşacağız'

Şu seçimlerin ardından bunları masaya yatıracağız. 5 önemli firma imzaları attı. İmzayı attınız, başlayacaksınız. Ya başlayacaksınız ya başlayacaksınız. Başlamazsanız hesaplaşacağız.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan  yeni anket
Foto Galeri Son seçimi bilen ORC Araştırma'dan yeni anket Galeriye Gözat