BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Siyasi sapık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Başkanlık sistemini bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" diyen Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi. Erdoğan Kılıçdaroğlu için ''siyasi sapık'' tabirini kullandı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yerli ve Milli İrade programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

"Başkanlık sistemini bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" diyen Kılıçdaroğlu'na ihanetle suçlayan Erdoğan Kılıçdaroğlu için kullandığı siyasi sapık ifadesiyle sert tepki gösterdi.

BU KAFA BU TOPRAKLARA AİT OLAMAZ

Meclis'in kararını milletin onayıyla ilgili bir kararı kana telaffız eden kafa bu topraklara ait olamaz. Ana muhalefetin görevi terör örgütünün güdümündeki partinin yedekliğine soyunmak değildir.

BU TOPRAKLARDA SİYASİ SAPIKLIK YAPIYORDUN

Bu şahıs daha önce siyasi sapıklık yapıyordu şimdi de siyasi sapkınlık içerisinde. CHP'nin böyle bir şahsın hezeyanlarına terkedilmiş olmasını esefle karşılıyorum. Güçlü demokrasi güçlü muhalefet ister. İşte Türkiye'de bu yok.

BAŞKANLIK SİSTEMİ ER GEÇ GELECEK

Türkiye yeni bir anayasaya kavuşacaksa bu aziz milletimizin takdiri ile olacak. Gazi Mustafa Kemal egemenlik kayıtsız şartsız milletindir demedi mi? Bu milletin önüne er geç yeni anayasa gelecek. Başkanlık sistemi de gelecek.