BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere para için... Perihan Mağden'in tezi

Perihan Mağden Survivor'a fena halde sardırdı. Semih Öztürk'ün ardından bu kez Nagihan Karadere'yi yazdı. Tezi şu; Nagihan küçük kızını bırakıp Survivor'a para kazanmak için katıldı.

Abone ol

Psiklog kökenli ünlü yazar Perihan Mağden Survivor'a fena halde merak sarmış durumda. Sıkı bir ada takipçisi olan Perihan Mağden, ünlüler takımına geçen Semih Öztürk'ü Recep Tayyip Erdoğan'a benzetmişti.

Perihan Mağden bu kez de adada 'yalanları' ve kendi ittifaklarını bile çökertmesi ile öne çıkan Nagihan Karadere'yi yazdı. Mağden'in iddiasına göre Nagihan Karadere Survivor'a para için katıldı. Küçük kızını bırakıp adaya gitmesinin başka izahı olamayacağına kanaat getiren Perihan Mağden, yarışmacının 'suçluluk' duygusuyla kıvrandığına dikkat çekti.

survivor nagihan karadere kimdir kizi ve esiNagihan'ın dedikoduları ve yalanları için de psiko-analiz yapan Perihan Mağden ada ve orada yaşananlar için şu tespitleri yaptı;

NAGİHAN TİPİK ANADOLU YALANCISI

Karakterimiz kaderimizdir. Nagihan'ı izleyince, tanıyınca Survivor'da; ''Tam da acullüğüyle kendini diskalifiye ettirecek biri'' dememenizin imkanı yok zira.

O kadar çok dedikodu yapıp, kumpas kurup, arkadan iş çevirip yüzlere bambaşka şeyler söyledi ki Nagihan; onunla ilgili güzel hisler içinde olmanın imkanı  yoktu.

Konu ''Anadolu Tipi Yalancılık'' olmayacaksa, düşünmezden geliyordum yarışmada.   Ya da illet oluyordum bitmeyen zaferlerine. Sonsuz hırsına, azmine, nadiren kaybedince sinir krizlerine. Fark ettim ki: Nagihan yalan söylediğinde, yalan söylediğinin farkında değil! (Anadolu/ Türk tipi?)

BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMUYOR

Onu izlerken insan bu topraklara has bir hastalığın kurbanı olduğunu anlıyor. 1 dediği 1 dediğini tutmuyor. Tutarlılık, devamlılık, denetimlilik hak getire! Ama kendini öylesine cansiperane savunuyor ve lafı, öylesine bin dereden alıp yolda döke döke döke susuz, dermansız, içeriksiz bırakıyor ki- Şaşıp kalmakla kalmıyorsun. Görüyorsun ki; Nagihan mantıki olarak yediği herzelerin hiçbirinin farkında değil!

NAGİHAN VE KÜÇÜK KIZI

nagihan karadere kimdir kızı ve kocasıKüçücük bebeğini bırakıp meğer bu yarışmaya katılmış Nagihan! Kızının ilk adımlarını cep telefonu kayıtlarından izledi. Birkaç hafta önceki ilk izlemede keyfi yerindeydi. ''Aaa, yürüyor benim kızım!'' dedi. ''Arı Maya'' dedi. Sevgi, ilgi ve mutluluk içinde izledi bebeğini. Neşeye gark oldu.

nagihan karadere ve kızı eşi ile kocasi kimdir(...) İşte Nagihan ikinci seferki izlemesinde kızını kırda koşuşurken görünce yıkıldı, dağıldı, parçalara ayrıldı. Hele adaya dönüp (dost bilmek zaruretini hissettiği Yattara'ya) ağlaya ağlaya ''Çok büyümüş. Beni unutmuştur. Kendimi ona hatırlatmam kimbilir belki de aylar, ne kadar zaman alacak!'' derkenki samimiyeti, yaralılığı, suçluluğu...

NAGİHAN PARA İÇİN KATILMIŞTIR YOKSA NE İŞİ VAR?

Zira Survivor ''Açlık Oyunları'' aynı zamanda. Muhtemelen Nagihan'ın o yarışmadan gelecek parayla alacağı eve, ya da kazandığı ün sayesinde oynayacağı reklamdan gelen parayla- Kızını o berbat, al birini vur ötekine, hepimizin beynini yıkayarak kakaladıkları ''özel '' okullardan birine göndermeye- Nagihan'ın paraya ihtiyacı vardır!

Yoksa ne işi var kızının ilk adımlarını kaçırmak pahasına o adada? Ne, ne, ne?