BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.439,87
HABER /  POLİTİKA

Erdoğana Galatasaray bayrağı

Başbakan Erdoğan’ı Ekinlik Adası’nda, büyük boyutlarda Galatasaray bayrağı karşıladı.

Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan"ın tatilini geçirmek üzere geldiği Ekinlik Adası"nda, bir grup taraftar iskele meydanına büyük boyutlarda Galatasaray bayrağı astı.

Ekinlik Camii minaresi ile iskele meydanını aydınlatan elektrik direği arasına çekilen ipe asılan büyük boyutlardaki Galatasaray bayrağının, Fenerbahçeli olan Başbakan Erdoğan"ın kaldığı işadamı Remzi Gür"e ait villadan görülebilecek şekilde asılması dikkati çekti.

Tatillerini geçirmek için adada bulunduklarını söyleyen Galatasaray taraftarları, daha önce de astıkları bayrağın, bugüne kadar birkaç kez kesilerek indirildiğini belirterek, "Bayrağı, Başbakan Erdoğan"a nispet olarak değil, şampiyonluk kutlamaları çerçevesinde astık" dediler.

YATLA GEZDİ

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve aile dostlarıyla birlikte dün öğleden sonra denize açıldı. Erdoğan, saat 16.00"da eşi Emine Erdoğan, Remzi Gür, Atasay Kuyumculuk"un sahibi Cihan Kamer, Futbol Federasyonu eski Asbaşkanı Hasan Doğan ve eşleriyle "Jasmine" adlı özel yata binerek geziye çıktı. Başbakan Erdoğan"ın mavi tişört, lacivert pantolon giydiği, Emine Hanım"ın ise yeşil tonda kıyafet tercih ettiği gözlendi. Sahil Güvenlik botunun eşlik ettiği yat, Marmara ilçesi açıklarındaki Koyunlu Adası"na yöneldi.