BIST 10.677
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.442,58
HABER /  SPOR

Zicodan Anelka sürprizi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesi kadrosuna sorunlu oyuncusu Anelka'yı almadı.

Abone ol

Sarı - lacivertli formayla ön elemede sahaya çıkması halinde bu sezon başka bir takımda Avrupa Kupaları'nda oynama şansı ortadan kalkacak olan Fransız oyuncu, bu durumu Teknik Direktör Zico'dan öğrendi ve çok sevindi.
Çarşamba günü Faroe Adaları'nın temsilcisi B.36 takımı ile ön eleme ilk maçını oynayacak olan Fenerbahçe'nin patronu Zico, sahaya süreceği on biri sürekli çalıştırırken, Hollanda kampından bu yana Anelka'ya forma vermiyor.
Golcünün İngiltere Ligi'ne transferini güçleştirmemek için UEFA'ya verilen oyuncu listesine Anelka'nın ismini koymayan yönetim, bu futbolcunun bonservisinin değerini bulması için beklemeye devam ediyor.
Fenerbahçe Yönetimi, Anelka için alış maliyetinin üstünde bir fiyatı yakalamak için beklerken, Fransız oyuncunun tavrının değişmesi halinde konuyu yeniden görüşmeye de sıcak bakıyor.

Tümer yedek Luciano zor

Fenerbahçe, B36 Torshavn ile çarşamba akşamı oynayacağı maçın taktik çalışmalarına başladı. İdmanda kafasındaki ilk 11'e yelek dağıtarak uzun süre taktik dersler veren Teknik Direktör Zico, Tümer'i yedek takımda oynattı. Hollanda kampıdan bu yana sakatlığı bulunan Luciano ise idmana katılamadı. Zico, B36 Torshavn'a karşı oynaması zor olan Luciano'nun yerine Can'ı denedi.
Teknik Direktör Zico, Nicolas Anelka da dahil maç kadrosuna almayı düşünmediği futbolcuları yardımcısı Edu'ya teslim etti. Brezilyalı hoca as kadroda Volkan, Önder, Ümit, Can, Serkan, Uğur, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex ve Semih'e yer verdi. Fenerbahçe bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı taktik çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürecek.