BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yorum yazan okurlarımızın dikkatine!

Son günlerde artan şikayetler, küçük düşürücü ve hakarete varan ifadeler sıkıntı yarattı.

Abone ol

Türkiye'de bir ilki yaptık, okurun özgürce görüşünü buradaki haber ve makalelerin altına iliştirme imkanı sağladık.

Bunu yaparken, HAKARET VE KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ ifadelerden kaçınılmasını özellikle belirttik. Şuydu amacımız; herkes özgürce tartışsın, ama hakaret etmeden, küçük düşürmeden, haber sitesi olan İnternethaber'i propoganda aracı yapmadan.

Önünü alamadık ne yazık ki, hergün bu siteye bırakılan 10 bine yakın yorumun içindeki küfür, hakaret, küçük düşürücü ifadeler ve ÖZELLİKLE SON ZAMANLARDA TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LEHİNE YAPILAN PROPOGANDALARIN önüne geçemedik...

Peki bu hep böyle mi devam edecek?

Elbette hayır, herkes yine özgürce yorumunu bırakabilecek. Ancak, bu sitenin koyduğu kurallara uymayanlar artık İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURAMAYACAK!

Üç kez üstüste, küfürlü yorum bırakan, hakaret eden, provake eden, terör örgütlerinin propogandasını yapan, teröristler ile masum vatandaşları birbirinden ayırt etmeyen, ırkçılık yapan, mezhepçilik yapan, dini siyasete alet eden yorumcuların, İNTERNETHABER'E GİRMESİ ENGELLENECEKTİR... Teknik ekibimiz yeni bir çalışma yaptı ve bu uygulama Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

Sayın yorumcular, burası bir haber sitesidir.. Bu siteye herkes haber okumak ve yorum yazmak amacıyla giriyor, girmelidir. Lütfen yukarıdaki yazıyı tekrar tekrar okuyun (küfür, hakaret ve küçük düşürücü yorumlar yazanlar için) ve yorumlarını ona göre yapın.

Herkese seviyeli YORUMLAR!