BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan ve Trump'tan ikinci süpriz görüşme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "ABD Başkanı Trump'la ne zaman görüşeceksiniz?" sorusuna, "Kendisi 'Önümüzdeki hafta içinde arayabilirim.' dedi, bu hafta içinde. Ararsa o, aramazsa ben arayacağım." yanıtını verdi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısının çıkışında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Cuma günü ABD Başkanı sayın Trump ile görüşme gerçekleştirdim. Bu uzun zamandır ilk defa ABD-Türkiye ilişkilerinde ortak frekans yakalayabildiğimiz bir görüşmedir" dedi. Ayrıca Erdoğan Trump ile ikinci bir görüşmenin de haberini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Donald Trump ile yaptığı görüşmenin devam edeceğini ve önümüzdeki günlerde bir ikinci görüşmenin daha yapılacağını belirtti. İşte konuşmasından ilgili bölüm;

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞKAN TRUMP İLE TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ"

"Cuma günü ABD Başkanı sayın Trump ile görüşme gerçekleştirdim. Bu uzun zamandır ilk defa ABD-Türkiye ilişkilerinde ortak frekans yakalayabildiğimiz bir görüşmedir. Trump ile YPG'den FETÖ'ye pek çok hususu görüştüğümüz konuşmanın devamını önümüzdeki günlerde tekrar yapacağız."

ÇIKIŞTA YENİ AÇIKLAMALAR

Ayrıca Grup toplantısı çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan görüşmenin tarihine ilişkin sorulara "Önümüzdeki hafta arayabilirim" şeklinde karşılık verdi.