BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,87
ALTIN 2.433,75
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan otelden çıkmadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, otelden çıkmadı.

Abone ol

Marmaris'in Hisarönü köyüne bağlı Bördübet mevkisindeki Golden Key Oteli'nde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile kalan Başbakan, günü otelde dinlenerek geçirdi.

Başbakan Erdoğan'ın arkadaşı olan Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybek ve ailesi de otelde kalıyor.

KÖYLÜLER LOKMA DÖKTÜRDÜ

Otelin bulunduğu Bördübet köylüleri, Ramazan Bayramı öncesinde geleneksel olarak hazırladıkları lokmalardan Başbakan Erdoğan için de döktürdüler.

Başbakan Erdoğan'a ikram etmek için komşusuyla lokma hazırlayan Şükran Akbaş, her arife gününde geleneksel olarak lokma döktüklerini ve komşulara ikram ettiklerini belirtti. Akbaş, “Başbakanımızın köyümüzdeki bir otelde kalması bizi çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Başbakanın yarın sabah köyümüzü ziyaret edeceğini öğrendik. Ziyarette kendisine hazırladığımız lokmalardan ikram edeceğiz” dedi.

Köylüler, hazırladıkları lokmalardan, Başbakan Erdoğan'ın kaldığı otele 2 kilometre mesafede bekleyen gazetecilere de ikram etti.

Gazeteciler, yaklaşık 48 saattir otelin bulunduğu bölgede bekliyor.

Otele 2 kilometre mesafede kontrol noktası oluşturan jandarma ve Başbakanlık koruma ekipleri, otele gitmek isteyen sivil ve resmi araçların tamamını kontrol ediyor.

Ekiplerin, bölgede orman yangınlarına karşı devriye gezen arazözleri de tek tek aradıkları gözlendi.