BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan öğrencileri kırmadı

Siirt'te bulunan Başbakan Erdoğan ziyaret ettiği okuldaki öğrencileri kırmadı ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt Havaalanı'ndan otobüsle kent merkezine geçtiği sırada yol üzerinde bekleyen vatandaşların sorunlarını dinledi.

Siirt Havaalanı'ndan otobüsle kente merkezine geçen Başbakan Erdoğan, Pınarca köyünden geçerken yol üzerinde bekleyen köylülerin yanında durdu. Köylüler, sorunlarını dinleyen Başbakan Erdoğan'dan ev istedi. Doğuştan özürlü 1 yaşındaki Umut Kıstak'ın annesi Emine Kıstak, çocuğunu Erdoğan'a göstererek tedavisi için yardım talep etti.

Başbakan Erdoğan, Kıstak'ın tedavisi ve evler için gerekeni yapacaklarını bildirdi.

ÖĞRENCİLERLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Yol boyunca vatandaşlara diş fırçası ve macunu dağıtan Erdoğan'ın yolunu kesen Bahçelievler mahallesindeki Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri, Başbakan Erdoğan'ı okullarına davet etti. Eşi Emine Erdoğan ve yanındaki bakanlarla okula giden Erdoğan, yaklaşık 1 saat öğrenci ve yetkililerle görüştü. Lisenin daha ilerisinde bulunan Bahçelievler Alpaslan İlkokulu Bahçesi'ne de giden Başbakan Erdoğan, burada öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Erdoğan ve beraberindekiler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen etkinliğe katıldı.