BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.397,29
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan ocağın azizliğine uğradı

Denizli'de doğalgaza konuşan bir konuta konuk olan Erdoğan, ocağı yakmak istedi ama..

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de 50 bin konuta doğal gaz verilebilecek teknik altyapının oluşturulduğunu söyledi. Başbakan Erdoğan, Denizli programı çerçevesinde konakladığı Polis Evi'nden, Devlet Bakanı Ali Babacan, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekçi ve AK Parti Denizli milletvekilleriyle birlikte Siteler Mahallesi Yunus Caddesi 6218. Sokak 9 numaradaki Ümit-Mithat Makal çiftine ait konuta geldi.

Beraberindekilerle konuta giren Erdoğan, ev sahipleriyle bir süre sohbet etti. Daha sonra Devlet Bakanı Babacan ile mutfağa geçen Erdoğan, çakmakla doğal gazlı ocağı yakmaya çalıştı, ancak ilk etapta alev almayan ocak, teknik servisin müdahalesi sonucu yandı. Başbakan Erdoğan, Ümit ve Mithat Makal çiftine ''Hayırlı olsun'' dileğinde bulundu ve Mithat Makal'a doğal gazın çok ilginç bir yakıt olduğunu, sadece bir düğmeye basarak tüm evin ısınacağını, artık kömür taşıma derdinden kurtulacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan, konuttan çıkışında vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Denizli'de 50 bin konuta doğal gaz verilebilecek teknik altyapı oluştuğunu belirten Erdoğan, aileleri doğal gaz kullanmaya davet etti. Erdoğan, şunları söyledi: ''Bugün ilk doğal gaz verme işlemini gerçekleştirmiş olduk. Denizli şu an 50 bin aileye doğal gaz verilebilecek noktada. Gecikmeyin, bir an önce müracaatınızı yapın. Doğal gazın rahatlığından tüm aileler istifade etsin istiyorum. Modern yaşamın en güzel uygulamalarından biri olan doğal gazın bu rahatlığını hep birlikte yaşayalım diyorum. Bu tavsiyeyi başbakanınız olarak, içinizden biri olarak duyurmak istiyorum.'' Başbakan Erdoğan daha sonra çocuklara oyuncak dağıttı.