BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Arkadaşlık için chat yapmış!

İnternette aldatıldığı iddiasıyla eşi tarafından su ile haşlanan kocadan savunma..

Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde internette aldatıldığını düşünen eşi tarafından bıçaklandıktan sonra üzerine kaynar su dökülen 42 yaşındaki Ömer Aydın, eşini aldatmağını bunun sadece sanal arkadaşlık olduğunu söyledi. Kızgın eş 36 yaşındaki Gülsüm Aydın ise kefaletle serbest bırakıldı. Çorlu'nun Muhittin Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi Gülsüm Aydın, 20 yıllık eşinin internetteki sohbet sitelerine girmesi üzerine aldatıldığı şüphesine kapıldı.

Eşinin girdiği sitelere üye olan Gülsüm Aydın, kocasına kendisini başka bir kadınmış gibi tanıttı. 1 ay boyunca eşiyle arkadaşlık sitelerinde konuşan ve e-posta gönderen Gülsüm Aydın, İstanbul'da eşi Ömer Aydın ile buluştu. Burada tartıştıktan sonra birlikte Çorlu'daki evlerine dönen çift, burada tartışmaya devam etti. Aldatmayı hazmedemeyen Gülsüm Aydın eşinin üzerine çaydanlıkta ısıttığı kaynar suyu döktükten sonra bıçakladı.
Hastanede tedavi altına alınan Ömer Aydın polise verdiği ifadede eşini aldatmadığını, bunun sadece sanal bir arkadaşlık olduğunu iddia etti.

Olay günü alkolsüz olduğunu belirten Ömer Aydın, "Saat 02.00 gibi yatak odasına geçtim. Evde küçük kızım vardı. Bir süre sonra uyumuşum. Üzerimde bulunan yorganın çekildiğini hissettim. Eşimin elinde çaydanlık vardı. İçinde bulunan sıcak suyu yüzüme doğru fırlattı, yandım dedim. Benim canım yandığı için ben üzerimdeki eşofmanları çıkarmaya çalışırken, odaya hazırlıklı gelen eşim bu kez bana bıçakla saldırdı. Bu sırada bağrışmaların yükselmesiyle küçük kızım yanımıza gelerek bizi ayırdığı sırada eşim Gülsüm elinde buluna bıçağı karaciğerime doğru sapladı. Canımın yanmasıyla birlikte ben de kendimi korumak için eşime doğru yumruk atım. Bu sırada küçük kızım tekrar bizi ayırdı ve olay bitti. Hemen cep telefonumdan 112 arayarak yardım istedim" dedi.

Eşinden şikayetçi olduğunu belirten Ömer Aydın, "Eşim daha önce de intihara teşebbüs etmişti. İnternetle ilgisi yok bunun, zaten mutlu bir evliliğimiz de olmadı. Ben onu hiç internetle aldatmadım benim ki sadece sanal arkadaşlıktı. Ben eşimden davacı ve şikayetçiyim" dedi.
Eşini önce haşlayan sonra da bıçaklayan Gülsüm Aydın ise çıkarıldığı mahkemede 2 bin YTL kefaletle serbest bırakılmasının ardından kayıplara karıştı.