BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.400,98
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Ev alan araba bedava

Firmalar, konutta satışı artırabilmek için müşterilere inanılmaz fırsatlar sunuyor.

Abone ol

İnşaat ve otomotiv sektörüne canlılık getirecek proje için, Ekşioğlu Poze Evleri ve Bostancıoğlu A.Ş. işbirliği yaparak dev bir fırsat kampanyası başlattı.

Türkiye"de bir ilk olan fırsat kampanyasıyla vatandaşlar sadece ev fiyatına, hem yepyeni bir eve, hem de çekilişsiz, kurasız sıfır kilometre, son model Nissan otomobillere sahip oluyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ekşioğlu Poze Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Ekşi, bu kampanyanın sektörlerinde seçkin iki firmanın işbirliğiyle gerçekleştirildiğini ve vatandaşlara çok cazip imkanlarla hem ev hem de otomobil sahibi olma imkanı sunduğunu belirterek şunları söyledi:

”Biz Ekşioğlu Poze Evleri ve Bostancıoğlu A.Ş olarak bu işbirliğimizle, Türkiye"de bir ilke imza atıyoruz. Bu ekonomik şartlarda hem ev hem de otomobil sahibi olmak gerçekten çok zor. Fakat gerek biz, gerekse Bostancıoğlu A.Ş, tüm şartlarımızı zorlayarak en iyi imkanı sunmak için fiyatlarımızı en alt sınırlara kadar indirdik ve gerçekten çok uygun bir kampanya hazırladık. Kampanyamızla, vatandaşlarımız bankaların sunduğu cazip kredi imkanlarını kullanarak bütçelerini zorlamadan kolayca hem yepyeni, deprem güvenli bir eve, hem de pırıl pırıl son model Nissan otomobile sahip olacaklar. Bu fırsat kesinlikle kaçmaz.”

Kurtköy Şeyhli bölgesinde deprem güvenli yapı olarak 4 ve 5 katlı bloklardan oluşan , tapulu krediye uygun ve oturuma hazır vaziyette olan Ekşioğlu Poze Evleri"nin 17 Ağustos depreminden sonra ve tamamen yönetmeliklere uygun olarak inşa edildiğinden depreme karşı oldukça güvenli olduğunu belirten Ekşi, “Vatandaşlarımıza 105 m2, 130 m2 ve dubleks olmak üzere 3 faklı tipte daire ile birlikte, Nissan marka Micra, Note, Almera, Primera ve Navara marka otomobillerden birini seçme imkanı sunuyoruz. 119 bin YTL"den başlayan fiyatlarımızla herkes bütçesine uygun bir seçenekle kampanyamıza katılabilir. Kampanyamız sınırlı sayıda daire için geçerli olduğundan vatandaşlarımızı vakit kaybetmeden gelip dairelerimiz ve otomobilleri yerinde görerek kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Ekşioğlu Poze Evleri, Kurtköy Sabiha Gökçen Havaalanı'na sadece 3 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 5 dakikalık mesafede bulunuyor.

Kaynak: www.sonsayfa.com