BIST 10.793
DOLAR 32,18
EURO 34,80
ALTIN 2.408,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan o soruyu yanıtlamadı

Başbakan Erdoğan gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Gazeteciler Erdoğan'a yine o konuyu sordu.

Abone ol

Kamuoyunda herkesin tek gündemi haline gelen cumhurbaşkanlığı tartışmaları Erdoğan'ın canını sıkmışa benziyor. Hemen her toplantıda gazetecilerin bu yöndeki soruları karşısında bunalan Erdoğan yine böyle bir durumla karşılaştı.

AK Parti Genel Merkezi çıkışı gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan'a o soru soruldu. İlk olarak Piyasa ile ilgili son gelişmelerin sorulduğu soruyu cevaplayan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili soruya cevap vermedi. Soruya canı sıkıldığı gözlenen Erdoğan, önüne baktıktan kısa bir süre sonra gazetecilerin yanında hızla uzaklaşmak için adım attı. Tam alandan uzaklaşacakken, Kıbrıs ve AB ile ilgili gazetecilerden soru geldi. Erdoğan tekrar durdu ve bu soruya cevap verdi.

Erdoğan, Küresel dalgalanmalara karşı başta hükümet olmak üzere tüm kurumların el birliği içinde çalıştıklarını söyledi. Yatım Konseyi'nde Türkiye'nin içeriden göründüğü gibi olmadığını gördüklerini belirten Erdoğan, büyümede hedefleri tutturacaklarını sözlerine ekledi.