BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.438,99
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan bugün Diyarbakır'da ne mesaj verecek?

DİYARBAKIR'da Kürt seçmenle bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği mesajlar merakla bekleniyor.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Diyarbakırlılarla buluşacak. Halka hitap edecek Erdoğan, ziyaretinde 290 milyon liraya mal olan 85 tesisin açılışını da gerçekleştirecek

Erdoğan, bugün Diyarbakırlılarla buluşarak terörden temizlenen alanlarda bölge halkının refahı için yapılan 290 milyon liraya mal olan 85 tesisin açılışını gerçekleştirecek.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kırklar Dağı'nın eteklerinde yer alan ve "Suzan Suzi" türküsünün yazılmasına ilham olan Hevsel Bahçeleri'nin de startını verecek. Hevsel'in eski ruhuna kavuşması için 60 değişik türde 70 bin ağaç ve çiçek dikilecek.

- Aynı zamanda terör örgütü PKK'nın zarar verdiği ve restorasyonu yapılan Hz. Süleyman Camisi'nin de açılışı yapılacak.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Doğu ve Güneydoğu'da terörden zarar gören bölgelerin ayağa kaldırılması için yürütülen 10 milyar liralık projelerin Diyarbakır ayağında teröre tokat niteliğindeki önemli açılışlar yapacak.

ŞANLIURFALI OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alınan kararla fahri hemşehri oldu. Belediye Meclisi tarafından verilmesi kararlaştırılan fahri hemşehrilik beratı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 11 Nisan'da yapacağı ziyarette sunulacak.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI MERAK KONUSU

Referamdum takviminin oluşması sonrası ilk kez Kürt seçmenlere seslenecek olan Erdoğan'ın vereceği mesajlar referandum sonuçları üzerinde de belirleyici olacak. Erdoğan'ın çoğunluğu kararsızlar arasında yer alan Kürt seçmene ne mesaj vereceği merak konusu.