BIST 10.047
DOLAR 32,38
EURO 34,68
ALTIN 2.400,03
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan BDP'li kadınlara fena saydırdı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlar İçin Sosyal Yardım Programı açılış töreninde konuştu.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörist cenazelerine katılan BDP'li kadın milletvekillerine ağır eleştirilerde bulundu.

"Terörist cenazesinde boy gösteren BDP'li kadın milletvekillerinin kalpleri taş haline gelmiştir. Kadın da olsa taş kalpli canilerin emelleri bu topraklarda fırsat bulamaz."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eşi Vefat Etmiş Kadınlarİçin Sosyal Yardım Programı toplantısında konuştu.

Konuşmasının önemli bir bölümünü BDP'li kadın milletvekillerine ayıran Erdoğan, Bingöl'de 3 çocuğunun gözü önünde canlı bombanın hedefi haline gelen Hatice Belgin'i BDP'li kadınlara örnek gösterdi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan bölümler şöyle:                        

Erdoğan, bedelli için tarihi verdi
Erdoğan, 500 bin kişiyi ilgilendiren Bedelli Askerlik Yasası'na ilişkin tarihi de verdi... Ayrıntılar için TIKLAYIN

İKİ KADIN ÖRNEĞİ

"Size iki kadın profilinden bahsetmek istiyorum.

Birincisi BDP'nin kadın milletvekilleridir. Terörist eylemlerini tahrik etme çalışması içine girmişlerdir. 14-15 yaşındaki çocukları terörist olmaya teşvik ediyorlar. Terörist cenazesinde boy gösteren BDP'li kadın milletvekillerinin kalpleri taş haline gelmiştir. Kendileri varlık içinde yaşarken, bir mağarada işkenceyle öldürülen 5 kadını görmezden geliyorlar. Bir anneyi çocukları önünde öldüren canlı bombayı kahraman ilan ediyorlar.  7-8 yaşındaki çocukların ellerine molotof veren de aynı anlayıştır. Bu kadınlar, PKK'nın sırtını sıvazlayarak terörle akan kana ortak oluyorlar.

BU TOPRAKLARDA NİFAK YEŞERMEZ

Bir diğer kadın örneği ise Bingöl'de bayram alışverişine çıkan kalabalığın içinde 3 çocuğunu korumak için canlı bombanın üzerine atlayan Hatice Belgin kardeşimdir. Biz belki anneliğin ne olduğunu bilmiyoruz ama bu hadiseyi görünce anneliğin ne demek olduğunu çok iyi anlıyoruz. Bu anne, bu ülke topraklarının asla unutmayacağı bir abidesidir. Hatice Belgin bu toprakların yetiştirdiği sayısız kahraman kadından biridir.

Bu toprakların ismi Anadolu'dur. Babadolu değil. Bu topraklarda nifak yeşermez, fitne zemin bulamaz. Kadın da olsa taş kalpli canilerin emelleri fırsat bulamaz."

SESİ TİTREDİ

Konuşmasında anneliğin kutsallığından da bahseden Erdoğan'ın, söz kendi annesine gelince ise sesi titredi.

"Cennet anaların ayakları altındadır sözünü anlayamayanlar. Hatice kardeşlerine baksınlar. Analarının ayaklarının altını öpsünler. Ben öptüm, yine öperim."

İşte bu sözler sırasında Erdoğan önce yutkundu sonra da sözlerine devam etti.

"Annelerin daha fazla ağlamasına inşallah daha fazla müsaade etmeyeceğiz."