BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erbaa doğalgaza kavuştu

Tokat'ın Erbaa ilçesinde törenle doğalgaz meşalesi yakılarak ilçeye doğalgaz verildi, törene Vali ve milletvekilleri katıldı.

Abone ol

Erbaa Gazipaşa Mahallesi Gazi Bulvarında "Erbaa'da Doğalgaz Yakma ve Doğalgaz Hizmet Binasının açılış töreni Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Osman Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'ın katılımı ile yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibinin halk oyunu gösterisinin ardından Tokat-Amasya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Mustafa Karabacak açılış konuşmasında doğalgaz üretimi ve tüketimi hakkında detaylı bilgiler vererek hayırlı olması temennisinde bulundu. Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise doğalgazın Erbaa'ya gelişinin ilçenin değişimi ve gelişimi için büyük ve önemli bir gün olduğunu söyledi. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan da doğalgazın Erbaa ilçesine gelme süreciyle ilgili bilgiler vererek Erbaa'da devam eden ve önümüzdeki sene başlanacak olan projelerle ilgili bilgi verdi. Son olarak kürsüye gelen Vali Şerif Yılmaz, Tokat merkez, Turhal, Niksar ve Zile'den sonra Erbaa'ya da doğalgaz verildiğini ifade ederek, "Bugün Cumhuriyetin kurulmasıyla hedef koyduğumuz muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolunda emin adımlarla gittiğimizin bir göstergesini icraatlarımızla yaşıyoruz. Bu açılışın aynısını bir ay önce Niksar ilçemizde yaptık. 4 büyük ilçemize doğalgaz verildi. Bu durum ilimiz için sevindirici bir durumdur. Bu projelerin ilimize ve ilçelerimize gelmesinde emeği geçen herkese başta sayın vekillerimiz olmak üzere bürokrasideki arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Şerif Yılmaz ve beraberindekiler doğalgaz meşalesini yakarak, Doğalgaz Firması Tamdaş'ın hizmet binasının açılışını yaptı.