BIST 9.872
DOLAR 32,48
EURO 34,83
ALTIN 2.451,42
HABER /  GÜNCEL

ePttAVM'de yüzde 40'a varan indirimler

Güvenli ve ekonomik alışverişin adresi ePttAVM 3 milyonu aşkın ürünle sizi bekliyor. Beyaz eşyada yüzde 40’a varan sene sonu indirimi ePttAVM sitesinde.

Abone ol

Hiç yerimizden kalkmadan alışveriş yapmanın keyfini çok değil, yaklaşık 10 yıl önce bile hayal edemezdik. İnternetten alışveriş artık o kadar yaygınlaştı ki bununla ilgili çalıştaylar, konferanslar düzenleniyor, kanunlar yürürlüğe konuluyor.

BÜTÜN ADIMLAR GÜVENLİ TİCARET SİSTEMİYLE KONTROL EDİLİYOR
İnternetten alışverişin pek çok riski de bulunuyor. Peki, hangi siteye güveneceğiz? ePttAVM sitesinden gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Çünkü sitede alıcı ve satıcı arasındaki bütün adımlar “güvenli ticaret sistemi”yle kontrol ediliyor. Kredi kartı bilgileri sistemde tutulmuyor, üçüncü kişilerle paylaşılmıyor. Ödeme, güvenli bir 3D secure sayfası üzerinden aracısız olarak gerçekleştiriliyor. Üstelik ePttAVM'den kredi kartıyla alışveriş yapabildiğiniz gibi, satın aldığınız ürünün bedelini kapıda da ödeyebiliyorsunuz.

3 MİLYONU AŞKIN ÜRÜN SİZLERİ BEKLİYOR
Güvenli ve ekonomik alışverişin adresi ePttAVM, 3 milyonu aşkın ürünle sizi bekliyor. Hele ki beyaz eşya alma niyetindeyseniz 31 Aralık’a kadar siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Beyaz eşyada yüzde 40’a varan sene sonu indirimi ePttAVM sitesinde.