BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Engelli izcilerden Kaymakam'a ziyaret

Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü ilk kamu ziyaretini Büyükçekmece kaymakamı İsmail Gündüz'e yaptı.

Abone ol

Büyükçekmece Belediyesi’nce kurulan Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü kurulumdan sonra ilk kamu ziyaretini, Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz’e yaptı.


Engelli İzcilerin ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu belirten Kaymakam İsmail Gündüz, izcilerle bir süre muhabbet ettikten sonra, Gündüz’ün izcilik ile ilgili sorularına minik izciler içtenlikle cevap verdiler. Engelli öğrencilerin eğitimlerini devam ettirirken önemli sıkıntılarla karşılaştıklarının altını çizen Büyükçekmece kaymakamı İsmail Gündüz, engelliler için yapılacak okullarla bu sıkıntıların aşılabileceğini belirtti.


Gündüz; “İzcilikte, özürlü ya da sağlam ayrımı olmadığı için herkese aynı eğitim verilir. Engelli öğrencilerimizin eğitimi için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün birçok önemli projesi var. Bu çalışmaların en önemlisi Halime Bulduk Engelliler Meslek Edindirme Rehabilitasyon Merkezi. Bu eğitim yuvası hayata geçtiğinde bölgemizdeki engelli yavrularımızın eğitimi ve sosyal yaşam içerisinde istihdamı bakımından büyük bir sorunun önüne geçilmiş olacak” dedi. Büyükçekmece Belediyesi Engelli İzciler Külübü Sorumlusu Dr. Serpil Bulut bu tür ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde daha da yoğunlaşacağını söyledi.