BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,62
HABER /  MEDYA

Enes Batur kimdir Altın Kelebek'te en iyi Youtuber ödülü aldı

Enes Batur kimdir aslen nereli kaç yaşında? Altın Kelebek ödül töreninde bir ilk olarak Enes Batur ödül aldı. Youtuber ve instagramer ödülü alan Enes Batur'un özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Altın Kelebek ödül töreni sahiplerini buldu. Dün ilk kez en iyi youtuber ve instagramer ödülü verildi. Şeyma Subaşı tarafından verilen ödülü Enes Batur kazandı. Gelin hep birlikte Enes Batur'un biyografisine bakalım.

Youtube'a yüklediği videolarla adından söz ettiren Enes Batur, ödül alarak bir kez daha kendinden bahsetti. İlk kez yapılan bu kategoride ödül alan Enes Batur'un milyonlarca genç hayranı bulunuyor. İlgiyle takip edilen Enes Batur Antalya doğumcu. 1998 doğumlu olmasına rağmen başarılı bir çıkış yakalayan Enes Batur'un asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Youtube'da 5 milyondan fazla takipçisi olan Enes Batur bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme yapıyor. 2 tane kardeşi olan Enes Batur alışveriş merkezinde yaşadığı izdiham nedeniyle hayranlarıyla buluşamamıştı. 

DANLA BİLİC İLE YARIŞTI Güçlü rakipleriyle mücadele veren Enes Batur ödülü alırken annesine teşekkür etti. Batur, Danla Bilic ve Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) ile yarışarak birinciliği elde etti.