BIST 10.993
DOLAR 42,51
EURO 49,54
ALTIN 5.798,45
HABER /  DÜNYA

İsrail'den Filistin açıklaması! Protestolar ve şiddet...

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak kabul etmesinin ardından Filistinlilerin başlattığı protestoların, yakın zamanda sona ermesini ümit ettiğini söyledi.

Abone ol

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, "Umarım her şey sakinleşir ve normal hayatımıza protestolar ve şiddet olayları olmadan devam ederiz" diye konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını açıklamasının ardından Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze'de Filistinli eylemciler ile İsrail güvenlik güçleri arasında çatışmalar yaşanmıştı.

Çatışmalarda 2 Filistinli yaşamını yitirmiş, 700'den fazla Filistinli de yaralanmıştı.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırılarında da 2 Filistinli yaşamını yitirmiş ve onlarca kişi yaralanmıştı.

İsrail'den Filistin açıklaması! Protestolar ve şiddet... - Resim: 0

İsrail'den Filistin açıklaması! Protestolar ve şiddet... - Resim: 1

İsrail'den Filistin açıklaması! Protestolar ve şiddet... - Resim: 2Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e çok sert sözler!

İsrail'den Filistin açıklaması! Protestolar ve şiddet... - Resim: 3İsrail ordusuna ait askeri araç Filistinli çocuğa çarptı!

Binler katıldı İstanbul'da Kudüs sesleriBinler katıldı İstanbul'da Kudüs sesleriBinler katıldı İstanbul'da Kudüs sesleriBinler katıldı İstanbul'da Kudüs sesleriHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN