BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.501,22
HABER /  GÜNCEL

Eşiyle tartıştı 3 yaşındaki kızını rehin aldı

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde bir baba 3 yaşındaki kızını rehin aldı. Evi yakmak isteyen şahıs, binaya sızan polis ekiplerinin 1.5 saati aşkın süren çabasıyla güçlükle ikna edildi.

Abone ol

GAZİANTEP'in merkez Şahinbey ilçesinde bir baba 3 yaşındaki kızını rehin aldı. Eşiyle tartışan Z.B. güçlükle ikna edilirken, polis tarafından gözaltına alındı.

Gümüştekin Mahallesi'ndeki evlerinde eşi Ö.B ile tartışan Z.B, kızı S.B'yi dün akşam saatlerinde rehin aldı. Bunun üzerine üç çocuğunu alarak aynı binada oturan kayınvalidesinin evine giden Ö.B, durumu polise bildirdi.

AA'nın haberine göre; olay yerine 112 Acil Servis ve ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evin bulunduğu sokağın elektrikleri kesildi.

Polis ekipleri ile bir psikolog Z.B'yi ikna etmeye çalışıyor. Zaman zaman pencereye çıkan Z.B, aşağıya çeşitli eşyalar atıyor.

Ö.B, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşi ile zaman zaman tartıştıklarını, kendilerini odaya kilitlediğini söyledi. Eşinde silah olmadığı ancak sopa ve evde bıçak bulunduğunu belirten Ö.B, eşinin kızına zarar vermesinden korktuğunu kaydetti. Z.B. yaklaşık 2 saat sonra polis tarafından ikna edilirken, aile içi tartışma sonrası ailenin evleri ayırdığı belirtildi.