BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

En fazla prim ödeyenlere ödül

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü tarafından, Malatya'da en fazla prim ödeyen ilk 10 iş verene ödül verildi.

Abone ol

SGK, tarafından Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Avşar Otel'de bir tören düzenlendi. AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende en yüksek prim ödeyen GAP Güneydoğu tekstil A.Ş, TAHA tekstil, GÜNTAŞ İplek A.Ş., CMC A.Ş., ULTRA EMAR (Gözde Hastanesi)A,Ş., Malatya Hayat Sağlık (Sevgi Hastanesi) A.Ş., Elit Sağlık (Özel Malatya ve Park Hastanesi) A.Ş., MAKSAN Makine A.Ş., Kavuklar LTD., İLSAN Tekstil A.Ş., adlı işverenlerin yönetici ve temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.
Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle ilköğretim okulları arasında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilere de ödülleri verildi.

Kompozisyon dalında Nagehan Atalan (Kazım Karabekir İlköğretim Okulu) birinci, Hülya Asena Balıkçı (Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu) ikinci ve Büşra Yıldırım (100. Yıl İlköğretim Okulu) ise üçüncü oldu. Resim dalında ise Hakan Yıldırım (Hayrettin Sönmezay İlköğretim Okulu) birinci, Adviye Nida Yıldız (Kazım Karabekir İlköğretim Okulu) ikinci ve Ezgi Erol
(Alparslan İlköğretim Okulu) ise üçüncü oldu. Öğrencilere tam altın ve plaket verilirken, okul müdürü ve alan öğretmenlerine ise teşekkür belgesi takdim edildi.

SGK İl Müdürü Metin Sümer, törene katılan herkese teşekkür etti.
AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, SGK yöneticilere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çalık, Doğanşehir ve Hekimhan'daki Ssoyal Güvenlik Kurumu birimlerinin açılışı için Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'inde katılacağı açılış törenleri düzenleyeceklerini ifade etti.