BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Engelli askerlere kına gecesi

Manisa'da 1 günlük temsili askerlik yapacak engelli asker adayları için Kula Özel Aydeniz Rehabilitasyon Merkezi'nde kına gecesi düzenledi.

Abone ol

Kula Özel Aydeniz Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi bahçesindeki kutlamaya çok sayıda yetkili ve asker adayı engelliler ile aileleri katıldı.
Özel Aydeniz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak çağdaş ve bilimsel temellere dayalı olarak özürlülerimizin toplumsal yaşama en üst düzeyde katılımını sağlamak için eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verdiklerini anlatan Kurucu Recai Öz, etkinlikte yaptığı konuşmada, her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, ''Amacımız, Engelliler Haftası çerçevesinde gerçekleşecek 1 günlük temsili askerlik uygulamasında, bu özel asker adaylarını hiç bir şeyden eksik bırakmadan aynı coşkuyla askere uğurlamaktır'' dedi.

Engellilerin asker gecesinde hüzünlü anlar yaşandı. Temsili askerlik yapmak için kışlaya gidecek engelliler için gece düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı asker gecesinde evlatlarını bir günlüğüne askere gönderecek anneler göz yaşlarına hakim olamadı.

Çocuklarını bir günlüğüne de olsa asker olarak görmenin heyecanını yaşayan anneler gururun yanında hüzünlü anlar da yaşadı. Bazı anneler çocuklarını kına yakarken gözyaşlarını tutamadı. Karanfilleri alan anneler uzun süre çocuklarına sarıldı.