BIST 11.054
DOLAR 32,18
EURO 35,03
ALTIN 2.502,57
HABER /  MAGAZİN

En çekici kadın Türkiyeye geliyor!

2009 yılı için, dünyanın en çekici kadını seçilen Eva Mendes çok yakında bir reklam filmi çekimi için Türkiye'ye gelecek.

Abone ol

Magnum, 2009 yılı için, dünyanın en çekici kadını seçilen Eva Mendes ile anlaştı. Bugüne kadar reklam filmlerinde dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Magnum’un, bu seneki yeni yüzü Eva Mendes oldu.

Ünlü erkek dergisi Askmen’in 2009 yılı başında yaptığı "En çekici 99 kadın" araştırmasında listenin bir numarasında yer alan Mendes, Magnum'un 2009 yılı reklam yüzü oldu. Mendes, yeni reklam filmi için Nisan ayında Türkiye’ye gelecek.

Bugüne kadar reklam filmlerinde Elizabeth Hurley, Eva Longoria ve Josh Holloway gibi dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan Magnum’un yeni yüzü Eva Mendes oldu. Reklam filmi Nisan ayında Türkiye’de çekilecek. Küba asıllı Amerikalı Eva Mendes, 2008 yılında da dünyaca ünlü iççamaşırı markası Victoria's Secret tarafındandan en seksi ünlü seçilmişti.

Adını rol aldığı bir çok Hollywood yapımı filmle duyuran Mendes, Denzel Washington ile "İlk Gün" ve "Zaman Tükeniyor", Johnny Depp ile "Bir Zamanlar Meksika'da", Will Smith ve Kevin James ile gişe rekorları kıran "Aşk Doktoru", Matt Damon ve Greg Kinnear ile "Takıldım Sana", Julianne Moore, Maggie Gyllenhaal ve Billy Crudup ile birlikte "Trust the Man" filminde ve açılış haftasında dünya üzerinde 200 milyon dolar hasılatla gişe rekorlarını kıran "Hayalet Sürücü" filminde Nicolas Cage ile birlikte oynadı. "Gecenin İki Yüzü" filminde Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg ve Robert Duval ile birlikte rol alan Mendes ayrıca; Meg Ryan, Annette Bening, Debra Messing ve Jada Pinkett - Smith ile oynadığı "Kadınlar" filmiyle Türkiye'de adından sıkça söz ettirdi.

Son olarak "The Spirit" filminde Samuel L. Jackson, Gabriel Macht ve Scarlett Johanssen ile kamera karşısına geçen Mendes, bu yıl Nicolas Cage ile beraber oynadığı "Bad Lieutenant" filmiyle beyazperde de görünecek.