BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.433,96
HABER /  SPOR

Emre yumruklu kavgayı anlattı

Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Emre Belezoğlu, maç sonrası Denizli'de yaşanan yumruklu kavgayı anlattı.

Abone ol

Denizli'ye süper bir gol atarak takımına 3 puanı getiren Emre maç sonrası Lig TV muhabirinin sorularını yanıtladı. Milli futbolcu kendisine Fenerbahçeli değil Galatasaray taraftarının saldırdığını söyledi. İşte Emre'nin açıklamaları:

Bizler de insanız hata yapabiliriz. Bizlerin de yanlışı olmuştur ama kimsenin benim hayamla, şerefimle alakalı konuşmasına tahammül edemeyeceğini daha önceden söylemiştim.

Buraya geldiğimizde sağolsun Fenerbahçeli taraftarlar bizi çok güzel karşıladılar. Ama daha önce oynaddığımız takımın taraftarı bana karakterim dışında çok ağır sözler sarfetti. Onun üzerine ben de kendisiyle yumruklaştım.
Galatasaray taraftarı saldırdı

Belki insanlara kötü örnek olduk. Medyada Fenerbahçe taraftarlarının "Şerefsiz defol git takımdan" şeklinde yazdıklarını gördüm. Fenerbahçe taraftarının hiç bir şekilde sözlü ve fiili saldırısı olmamıştır. Dediğim gibi daha önce oynadığım takımın taraftarının sözlü saldırısı olmuştur.

Bizler insanız hatalarımız olmuştur. Kim ben hata yapmadım derse en büyük yalancıdır. Ama kimsenin haysiyetime söz söyleyecek şekilde bir hata yapmadım.

GOLÜ ANLATTI

İkinci ya da üçüncü topla buluşumdu. Selçuk sert bir top attı ayağıma. Ben de dönerek direk kaleyi görünce vurdum. Çok fazla gol atan futbolcu değilim bu nedenle daha çok gol atanlar güzel anlatır. Benden beklentilerin büyük olduğunu biliyorum., Çok mutluyum bu golün ayrıyeten önemi vardı.