BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.439,49
HABER /  SPOR

Aragonesten hakeme destek

Maç sonunda Deivid'in çizgiyi yarım metre geçen şutu Aragones'e soruldu. Kurt hocanın cevabı hakem hocalarına ders olacak nitelikteydi.

Abone ol

Maç sonunda Deivid'in çizgiyi yarım metre geçen şutu Aragones'e soruldu. Kurt hocanın cevabı hakem hocalarına ders olacak nitelikteydi.

MAÇIN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

İnternetspor'un haberine göre Aragones şunları söyledi:

 "İlk yarıyı değerlendirecek olursak, biz kötü oynadık ve sahada iki takım arasında denge vardı.. Zaten ikinci yarıya başladığımızda rakip kaleyi zorlamaya başladık. Emre ve Deivid girdikten sonra bu baskımız arttı. Üç-dört gol pozisyonumuz vardı ve bunlardan yararlanamadık.

EMRE'NİN GOLÜNE ÖVGÜ

Emre'nin golü çok yerindeydi çünkü bizim için çok gerekliydi. Daha sonra birkaç gol pozisyonu bulduk ama onlardan yararlanamadık. Çok güçlü bir rakibe karşı oynadık.

HAKEMLER DE GÖRMEYEBİLİR

Deivid'in şutu için şunu söyleyebilirim.. Benim gördüğüm yerden birşey söylemem zor ama kameramanla konuşmamda topun çizgiyi yarım metre geçtiğini söyledi.
Hakemler de insan ve bazen bu pozisyonları görmeleri zor oluyor. Anlayışla karşılmamak lazım..

MUTLAKA KAZANACAĞIZ

Dinamo Kiev maçını almak ve UEFA'da yolumuza devam etmek istiyoruz. Finalin Türkiye'de olması nedeniyle bu maç bizim için daha büyük önem teşkil ediyor.. Bu nedenle varımızı yoğumuzu ortaya koyup kazanacağız.. "