BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  GÜNCEL

Emrah Serbes olayında şok rapor! Şimdi yandı...

Aracıyla çarptığı baba, anne ve kızını öldürdükten sonra yerine başkasını cezaevine gönderen, yakalanacağını anlayınca da "teslim olma" şovu yapan Emrah Serbes'i yakacak hastane raporu ortaya çıktı. Emrah Serbes, kazadan sonra 4 gün hastenede yatmış!

Abone ol

Behzat Ç. serisi ve dizisiyle bilinen yazar Emrah Serbes'in, bir aileyi yok eden kazanın ardından kendi yerine şoförünü hapse gönderip, gizlice hastaneye yatarak tedavi gördüğü ortaya çıktı. Serbes, kazadan sonra daha önce 4 kez alkol bağımlılığı tedavisi gördüğü hastaneye gidip 4 gün yatarak tedavi olmuş.

HASTANEYE GİTTİĞİNDE ALKOLLÜYDÜ

Milliyet'in haberine göre, Serbes'in teslim olmadan önce bir süre tedavi gördüğü hastane kayıtları soruşturma dosyasına girdi. İstanbul'daki Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi tarafından Emrah Serbest soruşturmasını yürüten savcılığa gönderilen kayıtlara göre Serbes hastaneye 23 Eylül saat 06.15'te geldi ve yapılan muayeneye göre 1.025 promil Alkollüydü. 27 Eylül'de de taburcu oldu. 

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ŞOVLA TESLİM OLDU!

Emrah Serbes'in bir yalanı daha çöktü! Bunlar ne Emrah?

 İzmir-Aydın otoyolunda 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra kazaya sebep olan aracı kullandığını söyleyen Emrah Serbes'in şoförü Kenan Doğru tutuklanmıştı. Ancak savcılığın aracın görüntülerinin peşine düşmesi sonrası yakalanacağını anlayan Emrah Serbes, kazadan bir hafta sonra "vicdanım elvermiyor" diye savcılığa teslim olmuş ve tutuklanmıştı.

DÖRT KEZ ALKOL TEDAVİSİ 

Serbes ifadesinde bu süre içerisinde İstanbul'da özel bir hastanede psikolojik tedavi gördüğünü anlatmıştı. Savcılık da o hastaneden Serbes'in tedavi kayıtlarını istedi. Kayıtlara göre Serbes 21 Aralık 2015 ile kazadan bir gün sonrası olan 23 Eylül 2017'ye kadar 5 kez bu hastanede tedavi görmüş. Bunların dördünde de 'Alkol kötüye kullanımı' sebebiyle yatarak tedavi olmuş.

"GELDİĞİNDE ALKOLLÜYDÜ!"

Emrah Serbes itirafı bomba! İfadesi sızdı bağıra bağıra gitti

 Emrah Serbes kazadan bir gün sonra ise hastanede 'Akut Stres Bozukluğu' teşhisiyle tedaviye alınmış. Kayıtlara göre, Serbes hastaneye ambulansla getirildi. Hastaneye geldiğinde "Nefes almakta zorlanıyorum, gözümün önünden gitmiyor, kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor, ellerim titriyor, hiçbir şey tutamıyorum. Kazada ölenler oldu, yaralılar var" şeklinde sözler söylüyordu.

Kayıtlardaki muayene bulgularına göre Serbes tedirgin, ağlamaklı ve üzüntülüydü. Sol boyun bölgesinde 10 boyunda bir sıyrık, sol diz altında 3 cm sıyrık, sağ kol dirsek üstünde de 10-13 cm boyunda bir kesik vardı. Alkolmetre ile yapılan ölçümde de Serbes'in 1.025 promil alkollü olduğu belirlendi...