BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Olay Yeri Balçiçek İlter İlayda son durum ne kaçırıldı mı?

Star Tv'de yayınlanan Olay Yeri programında 15 yaşındaki İlayda aranıyor. Daha önce de Adapazarı'nda kaçan İlayda bulundu mu son durum ne? 15 yaşındaki İlayda uyuşturucu mu kullanıyor?

Abone ol

Balçiçek İlter'in Olay Yeri adlı programında bugün bir acılı aile başvuru yaptı. Canlı yayına çıkan aile 26 Eylül'den beri kayıp olan kızlarını arıyor. Anne ve abisi gözyaşları içinde açıklama yaparak kayıp İlayda'yı arıyor. Peki İlayda nerede? Gelin hep birlikte olaya bakalım.

Ortaokulu okuduktan sonra lise eğitimine devam etmeyen 15 yaşındaki İlayda 26 Eylül tarihinden beri kayıp. Adapazarı'nda yaşayan aile İlayda'nın Muhammet isimli bir genç ile kaçtığını söylüyor.

ADAPAZARI'NDAN İSTANBUL'A GİTTİ

İlayda annesine bir mektup bırakıyor. Mektup ise İlayda kaçtıktan 15 gün sonra bulunuyor. İlayda'nın abisi Emirhan canlı yayında yaptığı açıklamada kardeşinin Muhammet isimli bir genç ile konuştuğunu söylüyor.

İLAYDA UYUŞTURUCU MU KULLANIYOR?

Kuaförde çalıştıktan sonra kötü arkadaşlıklar edinen İlayda'nın uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı. İlayda yazdığı mektupta annesini çok sevdiğini ve onu aramasını gerektiğini söylüyor.