BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92
HABER /  MEDYA

Çukur Vartolu Erkan Kolçak Köstendil kimdir nereli nişanlısı da ünlü

Show Tv'nin merakla beklenen dizisi Çukur bu akşam başlıyor. Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıracak olan Erkan Kolçak Köstengil kimdir aslen nereli kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstengil nişanlısı kim detaylar haberimizde.

Abone ol

Çukur dizisinde Vartolu karakterini canlandıracak olan Erkan Kolçak Köstengil fragman yayınlandığı andan itibaren ilgi çekmeye başladı. Gelin hep birlikte Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat verecen olan Erkan Kolçak Köstengil'e bakalım.

Erkan Kolçak Köstendil, 16 Ocak 1983 tarihinde Bursa'da doğmuştur. İlkokulu ve ortaokulu Bursa'da okudu. Bursa Atatürk Lisesi'nden mezun olduktan sonraİstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu ve bitirdi.

Tiyatroya Tuncay ÖzinelTiyatrosu'nda başladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, film ve dizilerde rol aldı.TRT1 de gösterilen "Sakarya Fırat" dizisindeki Er Mahmut Karakum karakteriyle herkesin beğenisini kazandı. 2014 yılında "Ulan İstanbul" dizisinde Karlos karakterini canlandırmaktadır. Erkan Kolçak Köstendil, 2014 yılında, başrollerinde Uğur Polat, Şebnem Bozoklu,Sevtap Özaltun, Kaan Yıldırım'ın oynadığı "Ulan İstanbul" adlı dizide oynadı. Şimdi Çukur diziside Vartolu karakterine hayat verecek olan Erkan Kolçak Köstengil, kendisi gibi oyuncu olan Cansu Taşkın ile nişanlandı. 

KARAKTERİN EN SEVDİĞİ NOKTASINA BAKIN

Dizide Vartolu karakterine hayat verecek olan Erkan Kolçak Köstengil'in karakterinde en sevdiği tarafı şöyle açıklıyor: En hoşuma giden tarafı dengesizliği. Her an ne yaptıracağı kestirilemeyen, her an bizi şaşırtabilecek bir karakter olması. Böyle roller güzeldir.