BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.488,21
HABER /  GÜNCEL

Emniyetteki depremde FLAŞ gelişme

Hükümet düğmeye bastı, bir çok ilde çok sayıda polis müdürünü görevden aldı.

Abone ol
İstanbul Merkezli Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sonrası İstanbul Emniyeti'nde başlayan görevden almalar tüm yurda yayılıyor. 
 
Bursa, Kayseri, Trabzon, Kocaeli başta olmak üzere ilk etapta 20 il emniyetinde görev değişikliği yapıldı. Bu illerde emniyet müdürlüklerindeki kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele birimlerinin müdürlerinin değiştirileceği öğrenildi. İlk etapta İstanbul'da 11 Ankara'da 18 polis müdürü görevden alındı.
 
BURSA
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 3 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi. 
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet, Gasp ve Ahlak Bürolardan sorumlu Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü oldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü İhsan Yıldız ise Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Muhabere Elektronik Şube Müdürü Ümit Erdoğan ise, Nilüfer Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapacak. ; Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya atamaların Valiliğin tasarrufuyla gerçekleştirildiğini söyledi.
 
5 EMNİYET MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI
Hükümet doğrudan kendisine yönelik olarak algıladığı rüşvet operasyonunda bugün şok bir karar almıştı. Karşı hamle olarak nitelenen bu adımla 5 emniyet müdürünü görevden almıştı. Yerine de bakın kimler atandı.  (TIKLA OKU)



TRABZON
 
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ile Özel Güvenlik Şube Müdürü yer değiştirdi.
 
Emniyet Genel Müdürlüğü, Trabzon Valiliğine gönderdiği talimat doğrultusunda Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Fatih Keçeli, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü görevine getirilirken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevine de Mustafa Bulut getirildi.
 
hüseyin-çapkinin-yardimcilari-görevden-alindi.jpgHÜSEYİN ÇAPKIN'IN YARDIMCILARI GİTTİ
Emniyette deprem üstüne deprem yaşanıyor. İstanbul Emniyetinde bu kez zirvede operasyon yapıldı. En tepe isimler gitti. Sebep de Çapkın'ın operasyondan haberdar edilmemesi. İşte giden emniyet müdürleri.  (TIKLA OKU)

KOCAELİ
 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı, Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirildi. KOM Şube Müdürlüğü görevine ise Yabancılar Şube Müdürlüğü görevini yürüten Ayhan Karakoyun getirildi.
 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı, Eğitim Şube Müdürü görevine getirildi. Boşalan KOM Şube Müdürlüğü koltuğuna ise Yabancılar Şube Müdürlüğü görevini yürüten Ayhan Karakoyun getirildi. Ayhan Karakoyun'un yerine ise Hüseyin Tanrıkulu geldi. 
 
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bazı illerimizde emniyet personelimizin görev yerleri, haklarındaki görevi kötüye kullanma iddiaları ile ilgili soruşturmalar nedeniyle değiştirilmiş, bazı illerde ise personelimiz, idari gereklilik nedeniyle farklı yerlerde görevlendirilmişlerdir" denildi.

ANKARA'DA GÖREVDEN ALINAN İSİMLER

Ankara'da Kom, Mali, Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürleri başta olmak üzere 18 şube müdürünün görev yerleri değiştirildi.
 
Görev yerleri değiştirilen bazı müdürler şöyle:
Kaçakçılık Şube Müdürü Erkan Kaya
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Osman Şamil Kaya
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adem Yalçınkaya
Narkotik Şube Müdürü Emre Murat Korkmaz
Koruma Şube Müdürü Fahri Küçük



HÜSEYİN ÇAPKIN NEREYE KAYBOLDU?
31 saat boyunca ortaya çıkmadı. Günün olayı bu oldu. Çapkın neredeydi? (TIKLA OKU)

O MÜDÜRLER BU YÜZDEN G0.20131218183516.jpgÖREVDEN ALINMIŞ ŞOK İDDİA

*Arınç : "Bir İçişleri Bakanı'nın oğlunun gözaltına alındığını televizyondan öğrenmesi kadar acıklı birşey olabilir mi?"
Dahası da var. İstanbul Emniyet Müdürüne bile haber verilmemiş. Şube Müdürleri için vahim iddialar (TIKLA OKU)