BIST 9.676
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.504,19
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

O Müdürler bu yüzden alınmış! ŞOK İDDİA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, operasyondaki vahim bir durumu açıkladı. Şube müdürleri üstlerinden bilgi saklamış.

Abone ol

ANKARA'yı sallayan operasyonla ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, görevden alınan 5 şube müdürüyle ilgili vahim bir duruma dikkat çekti.

O şube müdürleri üstlerine bilgi vermemiş. Dahası operasyondan ne İstanbul Emniyet Müdürünü ne Ankara Emniyet Müdürünü haberdar etmişler. Arınç'ın deyimiyle en acıklısı ise bağlı oldukları İçişleri Bakanı Güler'in durumu televizyondan öğrenmesi.

MÜDÜRLER İÇİN ŞOK İDDİA

Bu sabah Türkiye'yi sarsan operasyonda yer alan 5 Şube müdürü görevden alınmıştı. Emniyet bu kişiler hakkındaki iddialar sebebiyle görev değişikliğine gidildiğini duyurmuştu.

Şube müdürleriyle ilgili vahim tabloyu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ortaya koydu.


ARINÇ;

Bazılarının bu kadar alçalabileceğini, bu kadar belden aşağı, insanların kişilik haklarına saygısızlık yapacağını gerçekten düşünmemiştik. Saflığımıza verin

BOMBA SÖZLER (TIKLAYIN)

SAVAŞ İLANI GİBİ

Devlet içinde kümelenmiş bir örgüt söz konusu ise bunları ortaya çıkarmak boynumuzun borcu olsun.

ARINÇ'IN OPERASYON AÇIKLAMASININ TAMAMI BOMBA (TIKLAYIN)


BAKAN TELEVİZYONDAN ÖĞRENİYOR
NE KADAR ACIKLI BİRŞEY


İşte Arınç'ın anlattıkları;

"Bu işi yapanlar emniyetteki şube müdürleridir, şube müdürlerinin bir üstüne bilgi vermesi zorunludur. Şube müdürünün operasyondan müdürleri habersizdir, haber verselerdi önlem alınırlardı diyorlar. Görev ifa edilecek. İsimleri gizli tutabilirsiniz. Bir İçişleri Bakanı'nın oğlunun gözaltına alındığını televizyondan öğrenmesi kadar acıklı birşey olabiir mi?

Bazıları hakkında görevleri kötüye kullanması nedeniyle soruşturma açılmıştır ve görev yerleri değiştirilmiştir.

DEVLET İÇİNDE BİR ÖRGÜT MÜ VAR?

Bizim işimiz idari soruşturmalarla başka maksat için bu çalımalar yapıldıysa bunu yapanları bulmaktır. Buna benzer operasyonları değil, kendi içimizde yapabileceğiz bir yapıyı ortaya çıkarmaktır amaç.

Bu iş bir başka maksatlı mı yapıldı, bunu araştırmak bizim işimiz.

*Bir ilin emniyet müdürü, yapılacak bir işten haberdar değilse, başındaki daire başkanı veya emniyet amiri veya müdür yardımcısı kimin nereye gittiğinden ve ne yapılacağından habersizse ve özellikle bu yollar kesilmişse, 'bu ne amaçla yapılmıştır? Burada bu yola niçin gidilmiştir' diyerek bir araştırma yapılmasına herhalde ihtiyaç var"

BOYNUMUZUN BORCU OLSUN!

Eğer devlet içinde kümelenmiş ve yuvalanmış illegal bir örgüt söz konusuysa bunları ortaya çıkarmak da boynumuzun borcu olsun."

OĞULLARI GÖZALTINA ALINAN BAKANLAR İSTİFA EDECEK Mİ? (TIKLA OKU)

5 emniyet müdürü görevden alındı

Yolsuzluk ve Rüşvet operasyonunu yürüten ve bu sabah saatlerinde görevden alınan 5 emniyet müdürünün yerine atama yapıldı. (TIKLA OKU)

EMNİYETTE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

emniyette-deprem-üstüne-deprem.jpg