BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.395,76
HABER /  GÜNCEL

Emenike'ye İtalyan devi talip

Transer piyasasında gündemden hiç düşmeyen Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike'ye İtalyan devi kanca attı.

Abone ol

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Bir sezon önce Bank Asya, ardından Spor Toto Süper Ligde gösterdiği performansla Nijerya Milli takımına kadar yükselen Emenike için geniş bir araştırmaya giren Milan kulübü yöneticilerinin, sezon sonunda Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

İtalyan yöneticilerin sezon başından bu yana Emenike'nin oynadığı maçları büyüteç altına aldığı ve özellikle Kardemir Karabükspor'un üç büyüklerle İstanbul'da yaptığı maçlarda scout ekibini göndererek, Nijeryalı futbolcuyu izlediği ortaya çıktı.

Öte yandan Emenike'nin futbol hasreti bu hafta sona eriyor. Uzun bir sakatlık döneminin ardından Gaziantepspor maçında sahalara dönmesi beklenen ama sürpriz bir şekilde kadroya dahil edilmeyen Emenike'nin Bucaspor deplasmanında oynayacağı öğrenildi

Kariyerinin ilk milli maçında sağ baldırından ciddi çekilde sakatlanan Nijeryalı yıldızın antrenmanlarda oldukça istekli olduğu ve hocasından formasını istediği belirtildi. Teknik direktör Yücel İldiz'in de oyuncusunun hırsından memnun kaldığı ve Bucaspor maçında kendisine görev vereceği öğrenildi.