BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.496,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Elazığ'da 4 lise Anadolu lisesine dönüştü

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, bu yıl yapılan çalışmalar sonucunda 4 lisenin Anadolu lisesine dönüştürüldüğünü belirtti.

Abone ol

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş, eğitim alanında kentin arzulanan hedeflerine ulaşmasını sağlamak adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Önümüzdeki 2 yıl içinde dönüşümün tamamlanacağını belirten Büyükbaş, "Bunun yanında ilimizde yeni okulların açılması çalışmalarımızda olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor. Evrenpaşa İlköğretim Okulu kapandı. Bu okul üniversitenin içinde yapılan Gönül İhsan Tangülü İlköğretim Okulu binasına taşındı. Boşalan binada ise Turizm Otelcilik Meslek Lisesi eğitim ve öğretime başlıyor.

Aynı şekilde binası biten Ahmet Yesevi Sosyal Bilimler Lisesi de bu yıl eğitime başlayacak. Bunların yanında ilimize ikinci bir fen lisesi kazandırılması için çalışmalara başladık.

Bütün bu çalışmalarda hedefimiz ilimizde eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak, öğrencilerin daha iyi şartlarda yetişmesini sağlamak. Bu çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.