BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  GÜNCEL

El bombalı eğlence

Bara alınmayan 6 kişinin kapı görevlilerine el bombası gösterdiği öne sürüldü. Zanlılar, iki silahla birlikte yakalandı.

Abone ol

İzmir'in Konak ilçesinde bara girmelerine izin vermeyen kapıdaki özel güvenlik görevlilerine el bombası göstererek kaçtıkları öne sürülen 6 kişi kovalamaca sonucu yakalandı.
Atatürk Caddesi 108 numarada bulunan bir barın önünde dün 03.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Bara eğlenmek için gelen Erdem Dedeoğlu (29), Serkan Dikincigil (33), Deniz Özışık (31), Yaşar Hepağırtan (33), Mehmet Fatih Özışık ve Murat Akdaş (32) kapıda güvenlik görevlilerinin engeliyle karşılaştı. Görevliler, "damsız giremeyeceklerini" söyleyerek, içeri girmelerine izin vermedi. Bara girmek için ısrar eden gruptan biri, yanındaki el bombasını güvenlik görevlilerine gösterdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini gören altı kişi, 35 BRP 80 plakalı minibüs ve 35 YZ 404 plakalı otomobile binerek kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu Hepağırtan'ın kullandığı minibüs, Gürçeşme Caddesi'nde durduruldu.

Minibüste yapılan aramada, bir Kalaşnikof ve bir Uzi marka silah ele geçirilirken zeytincilik yaptığı belirtilen üç çocuk babası Hepağırtan gözaltına alındı. Olaya karıştıkları öne sürülen diğer otomobilde bulunan 5 kişi kısa bir süre sonra yakalandı. Yetkililer, el bombasının bulunamadığını belirtti.