BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
HABER /  GÜNCEL

Ekrem İmamoğlu gafil avladı! Turgay Güler VTR arasında hakaret etti diyor

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ülke TV'de katıldığı sıradışı programında Turgay Güler'i gafil avladığını söyledi.

Abone ol

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu Turgay Güler'in programıyla konuştu. İmamoğlu gündem olan programda yaşananlar için, "'Gafil avlayacağım' diyen kişi, avlandı." diyerek yorumladı. Turgay Güler ise twitter hesabından 'VTR arasında hakarete uğradığı" iddiasında bulundu. 

"Bir daha davet etsin, bir daha giderim"

İmamoğlu, "O zannetti ki, 'Ben onu gafil avlayacağım'. Ama benim kalbim temiz kardeşim. Kendimden şüphem yok ki. 'Gafil avlayacağım' diyen kişi, avlandı. Bir daha davet etsin, bir daha giderim. Ben, herkesle konuşurum ve anlaşmaya çalışırım" diye konuştu.

"Sohbet ettik"

İmamoğlu, "Bana tezahürat yapınca sesim düzeliyor. Şimdi diyecekler ki, Kendine tezahürat yaptırıyor falan. Bu basın bazen karıştırıyor. Dün akşam ki karıştırmadı. Sohbet ettik. Ben size ne dedim? Kötü söz sahibine aittir. Sabrın sonu selamettir." ifadelerini kullandı.

Turgay Güler : VTR arasında hakaret etti

Sıradışı yayını için Turgay Güler ise twitter hesabından reklam aralarında hakarete uğradığı iddiasında bulundu. İşte attığı twitler:

-Mesele şu ben Ekrem İmamoğlu 'nu saz çalsın kemençe çalsın diye çağırmadım. PKK'yı sordum, HDP ittifakını sordum, PKK sevici ilçe belediye adaylarını sordum. Cevap alamadım. Zira veremedi. Konuyu değiştirdi.

-Hadi proje konuşalım dedim 1km metronun maliyetini söyleyemedi. Suya yüzde 40 indirim hangi bütçeyle dedim herkese yüzde 40 değil 10 metreküp altına demek zorunda kaldı.

-Bütçe sordum cevap yok kaynak sordum cevap yok. Ucu açık bir programdı yayında kendi kendine geri sayım başlattı. Hülasa bu bir müsabaka değildi ama Ekrem Bey çok aşırı terledi.