BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Comolli'den Ozan Tufan'a sürpriz mesaj

Fenerbahçe’nin sportif direktörü Damien Comolli, ara transferde Aytemiz Alanyaspor’a kiralanan Ozan Tufan’la bir görüşme gerçekleştirdi. Comolli, Ozan Tufan'a "İyi hazırlan, geri döneceksin." dedi.

Abone ol

Fenerbahçe'de dün sürpriz bir buluşma gerçekleşti. Sportif Direktör Damien Comolli, milli ara nedeniyle İstanbul'a gelen Ozan Tufan'la bir araya geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fransız Sportif Direktör, Ozan'a kendisini yakından takip ettiklerini aktararak, "Alanyaspor'dafutbola yeniden döndüğünü hissedebiliyorum. Umarım bu gelişimin devam eder" dedi.

''Fenerbahçe'ye hazır bir oyuncu olarak döneceğim"
23 yaşındaki oyuncu ise, "Üst üste 6 maçta 11 başladım. Kendime geldim. Fenerbahçe'ye hazır bir oyuncu olarak döneceğim" mesajını verdi.

''Bize çok önemli katkılar sağlayacaksın"
Samimi geçen görüşmede, Damien Comolli, teknik direktör Ersun Yanal'ın da Ozan hakkında hayli olumlu görüş bildirdiğini kaydederken, "Gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız. Sen de bize çok önemli katkılar sağlayacaksın" dedi ve gelecek sezon kendisine kapıların açık olduğunu net bir şekilde iletti. 

Alanyaspor'a kiralık gönderilmişti
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan, devre arasında Alanyaspor'a kiralık olarak gönderilmişti.