BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SAĞLIK

Eczacıbaşı – Lincoln Electric Askaynak’la Kaynak Her Yerde

Kaynak sektöründeki 40. yılını kutlayan sektörünün öncü firması Askaynak, 40. yılına özel olarak başlattığı ‘Kaynak Her Yerde’ ödüllü Facebook fotoğraf yarışmasıyla kazandırıyor.

Abone ol

Sektörünün öncü firması Askaynak, 40. yılına özel olarak başlattığı ‘Kaynak Her Yerde’ ödüllü Facebook fotoğraf yarışması ile kazandırıyor. Türkiye kaynak sektörünün ilk ve tek dijital kazanç paylaşım platformu olan Aslar Kulübü’nden 1.ye 10000 AsPuan, 2.ye 5000 AsPuan, 3.ye 3000 AsPuan verilerek ödüllendirilen kazananlar, ödül puanlarını Aslar Kulübü’nün binlerce hediyelik online kataloğunda dilediği gibi harcayabiliyor. Aynı zamanda dereceye giren diğer 40 fotoğrafta 40 mansiyon hediye ile ödüllendiriliyor.

Askaynak’ın Facebook sayfası www.facebook.com/Askaynak üzerinden katılımın gerçekleştiği yarışmanın kazananları, 17 Şubat 2013 tarihinde Askaynak’ın Facebook sayfasından duyurulacak.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, Askaynak ürünleri kullanılan herhangi bir kaynak, kesme ve taşlama uygulamasının fotoğrafını kullandığı Askaynak ürünüyle birlikte çekip http://on.fb.me/1gD7DGS adresindeki uygulamaya yüklemesi yeterli oluyor. Her yarışmacı istediği kadar fotoğrafla yarışmaya katılabiliyor. Yüklenen fotoğraflar moderasyon ekibinin onayından geçtikten sonra sistemde halk oylamasına sunuluyor. En çok oyu alan 43 fotoğraf Askaynak yönetiminden ve bir fotoğraf sanatçısından oluşan jüri tarafından değerlendirilip ödüllendiriliyor.

Yarışmaya son başvuru tarihi 12 Şubat 2014, saat 23:59 dur.