BIST 9.809
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Genç kadını böyle öldürdüler

Genç kadın, sokak ortasında böyle infaz edildi. Kadının hayata gözlerini yumduğu an kameralara böyle yansıdı.

Abone ol

Görüntüler, İstanbul Zeytinburnu’ndan. Saat 07.30 sıralarında Telsiz Mahallesi Balıklı Yol Sokak’ta yürümekte olan Evrim Aktuğ adlı kadın, kimliği belirsiz bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Kurşunların hedefi olan 31 yaşındaki kadın, olay yerinde hayata gözlerini yumdu.

Güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye alan polis ise, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

ÖLDÜRÜLEN KADIN, KATİL ZANLISINI SAVCILIĞA ŞİKAYET ETMİŞ

Zeytinburnu’nda öldürülen kadının, katil zanlısını kendisini rahatsız ettiği için savcılığa şikayet ettiği ortaya çıktı.Zeytinburnu’nda sabah saatlerinde yaşanan cinayetle ilgili detaylar ortaya çıktı. Eşinden boşandığı öğrenilen Evrim Aktuğ’un (31), daha önceki işyerinde birlikte çalıştığı Serdar K. tarafından rahatsız edildiği öne sürüldü.

Zanlının genç kadını sürekli takip ettiği bunun üzerine Evrim Aktuğ’un savcılığa şikayette bulunduğu belirtildi. İddiaya göre, sabah saatlerinde genç kadının evinin önünde beklemeye başlayan zanlı, işe gitmek için evden çıkan Evrim Aktuğ’u takip etmeye başladı. Bir süre devam eden takibin ardından zanlı silahını çekip, genç kadına kurşun yağdırdı. Kaçan zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.