BIST 9.090
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,61
HABER /  DÜNYA

Galatasaray’dan ’Tokat’ talebi

Galatasaray’ın, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tokatspor maçını Antalya’da oynama talebi Tokatspor’u düşündürüyor. <br/>Türkiye Futbol Federasy...

Abone ol

Galatasaray’ın, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tokatspor maçını Antalya’da oynama talebi Tokatspor’u düşündürüyor.
Türkiye Futbol Federasyonu’na Galatasaray’ın talebini iletmesi sonucu gözler Tokatspor’a çevrildi. Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, henüz sarı-kırmızılı ekip ve federasyondan kendilerine sözlü veya yazılı istek olmadığının altını çizdi. Başkan Yılar, gelecek teklifi yönetim olarak olumlu veya olumsuz olarak değerlendireceklerini belirterek, “Bizim sıcak bakmamız için taleplerimiz olabilir. O taleplerimiz yerine geldiği takdirde sıcak bakabiliriz” dedi.
Galatasaray - Tokatspor maçının Antalya’da oynanması durumunda taraftar anlamında sıkıntıya düşeceklerini ifade eden Yılar, “İstanbul’da büyük bir taraftarımız var. Bu maçta taraftar sayısı daha da çok olacak. Maç Antalya’da olduğu takdirde bu taraftarın Antalya’ya gitme şansı yok. Biz o nedenle Galatasaray kulübünden bununla alakalı olarak taraftarımızı İstanbul’dan Antalya’ya getirmekle alakalı ekonomik bir destek isteyebiliriz” diye konuştu.
8 Ocak’ta devre arası kampı için Antalya’ya gidecek olan Galatasaray, 15 Ocak’ta Türk Telekom Arena’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor’la karşılaşacaktı.
(İHA)