BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.491,39
HABER /  MAGAZİN

Ebru Gündeş'i şok eden gözaltı

Gözaltına alınanlar arasında sanatçı Ebru Gündeş'in kocası ünlü işadamı Azeri Reza Zarrab da bulunuyor.

Abone ol

İstanbul'da  düzenlenen "Rüşvet ve Yolsuzluk" operasyonu kapsamında işadamı Reza Zarrab da Kanlıca'daki yalısında gözaltına alındı.

Zarrab yalıdan alınarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüldü. Reza Zarrab buradaki sağlık kontrolünün ardından İstanbu Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

REZA ZARRAB'IN ALTINLARI

Bu arada Türkiye'yi sarsan operasyonda çarpıcı bir çarpıcı iddia da Milliyet gazetesi muhabiri Musa Kesler'den geldi. Kesler'in edindiği bilgiye göre Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz ocak ayında ele geçirilen ve işadamı Reza Zarrab'a ait olduğu belirlenen 27 kilo altın bugün yaşanan operasyonun fitilini ateşledi.

reza-zarrab-ebru-gündeşin-kocasi-gözalti.jpg27 KİLO

Narkotik ekiplerinin uyuşturucu şüphesiyle durduğu kuryelerin üzerinden 27 kilo altın çıkmış, yapılan incelemede altınların işadamı Reza Zarrab'a ait olduğu ve yasal olarak ihraç edildiği anlaşılmıştı. Ancak iddiaya göre havaalanında yaşanan bu olayın ardından Mali Polis ve Gümrük Muhafaza ekipleri işadamı Reza Zarrab'ı yakın takibe aldı. Yaklaşık 1 yıldır süren teknik takibin ardından da ünlü işadamına yönelik operasyonun düğmesine basıldı...

KAMU İHALELERİNDE FESAT VE RÜŞVET İDDİASI

Mali Şube ekipleri uzun süredir devam eden hazırlık çalışmalarının ardından kamu ihalelerinde fesat ve rüşvet operasyonu başlattı. Aralarında işadamları ve bürokratların da bulunduğu çok sayıda isim gözaltına alındı. Gözaltı sayısının 22 olduğu açıklandı.

Gözaltına alınan isimler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğullarının da bulunduğu iddia ediliyor.

1 YILDIR TAKİPTELERDİ

İşadamlarının TOKİ ihalesinde rüşvet verdikleri iddiasıyla bir yıldan bu yana takip edildikleri belirtiliyor.

Zarrab'ın da aralarında bulunduğu gözaltına alınanlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi'ne getirildi.

REZA ZARRAB KİM?

Reza Zarrab iş adamı kimliğiyle ön plana çıkan Türkiye'nin güçlü seslerinden şarkıcı Ebru Gündeş'in kocası.

Reza Zarrab 1984 yılında Bakü’de hayata merhaba dedi. Zengin bir ailenin çocuğu olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren ticaret ile uğraşmaya başladı ve öğrendiği şeyler ile ailesinin servetine servet kattı. Armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti gibi işlerle uğraşan ünlü iş adamı Ebru Gündeş ile evli.

GÜNDEŞ'E ALDIĞI HEDİYELER ÇOK KONUŞULMUŞTU

Evliliklerinden bu yanan Reza Zarrab’ın, Ebru Gündeş’e hediye ettikleri inanılmaz bir servet değerinde. Kanlıca’da yaklaşık 26 milyon değerinde ikiz yalı, 3 Milyon değerinde bir ofis, spor araba, 1 milyon 850 bin liralık yazlık, Dubai’de bir ev bu değerli hediyelerden bazıları arasında.

YALISINDA GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'da düzenlenen 'Rüşvet ve Yolsuzluk' operasyonu kapsamında işadamı Reza Zarrab da Kanlıca'daki yalısında gözaltına alındı. Polisin Zarrab'ın yalısındaki bazı dökümanları bavulla çıkardığı görüldü.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

İhale yolsuzluğu operasyonunda gözaltına alınan işadamı Reza Zarrab, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sanatçı Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab, İstanbul Polisinin düzenlediği operasyon kapsamında Kanlıca’daki evinde gözaltına alındı. Zarrab, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Ünlü işadamı sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.



Kimler gözaltına alındı? Gözaltına alınan ünlü işadamları kimler? Operasyon neden yapıldı? Suçlama ne? Hangi ünlü sanatçı kapısına gelen polisleri görünce şoke oldu.
OPERASYONUN TÜM BİLGİLERİ

OPERASYON CEMAATİN AK PARTİ'YE GOLÜ MÜ?
Başbakan Erdoğan'ın kabinesindeki en önemli bakanların çocuklarının dahi gözaltına alınması bu yorumlara sebep oldu. Operasyon cemaat işi mi? (Tıkla -oku)

ALİ AĞAOĞLU CEO'SUNDAN AÇIKLAMA

OPERASYONUNUN SAVCISI BAKIN KİM ÇIKTI!

GÖZALTINA ALINAN BELEDİYE BAŞKANI KİM?

EBRU GÜNDEŞ OPERASYONLA ŞOK OLDU