BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ebru Cündübeyoğlu çok marifetli

Sunuculuk ve oyunculuğun yanı sıra Türk Sanat Müziği albümü çıkaran Ebru Cündübeyoğlu şimdi de mandala sanatına merak saldı

Abone ol

Meslek hayatındaki 20'nci yılını en sevdiği şarkılardan oluşan bir Türk Sanat Müziği albümüyle taçlandıran Ebru Cündübeyoğlu, marifetleriyle adından söz ettiriyor.

Kendini tek alanda sınırlandırmak istemeyen Cündübeoğlu, oyunculuk ve sunuculuk, şarkıcılık derken şimdi de mandala sanatına el attı.Budist mandalaların renkli kumla yaptığı figürleri keçeli kalemle yapan Cündübeyoğlu'nun evinin duvarları yaptığı tablolarla süslü. El emeği göz nuru mandalayı en ince detayına kadar işleyen Cündübeyoğlu, kafasını böyle boşalttığını ve rahatladığını söyledi.

20'inci yılıma özel

Oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da başarılığı olduğunu kanıtlayan Cündübeyoğlu, yapılan eleştirilere de "Ben bir oyuncuyum. Bir tiyatrocunun şarkı söylemesi çok şaşırtıcı bir şey değil. Meslek hayatımın 20'inci yılında böyle bir şıklık yapmak istedim. Bu şarkıları yaparken dinleyenlerimle beraber söylemek istedim" diyerek cevap verdi.