BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

Düğünlerine özel jetle yetiştiler

İstanbul'da oturan bilgisayar mühendisi Servet Koç ile nişanlısı Burçin Koç, kendi düğünlerine bakın nasıl yetişti.

Abone ol

İstanbul'da oturan bilgisayar mühendisi Servet Koç ile nişanlısı Burçin hanım cumartesi günü Sivas Büyük Otel'deki düğünlerine gitmek için binecekleri uçağın olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edilmesi üzerine yıkıldı.

Damadın ağabeyi Selami Koç, kardeşinin düğüne yetişemeyeceğini öğrenince, genç çifte özel bir şirketten uçak kiraladı.Çift, özel jetle, davetlilerin hazır beklediği kendi düğünlerine yetişti.

Bilgisayar mühendisi Servet Koç ile doktor Burçin Koç, bir süre önce oturdukları İstanbul'da resmi nikahlarını kıydırdı.

Koç çifti, cumartesi sabahı da Türk Hava Yolları'nın İstanbul- Sivas seferini yapacak tarifeli uçağı ile Sivas'a gitmek için biletlerini aldı. Ancak, o gün İstanbul'daki yoğun sis nedeniyle tüm seferler karşılıklı olarak iptal edildi.

Büyük hayalkırıklığı yaşayan çift, düğüne yetişebilmek için çare aramaya başladı. Bu sırada genç çiftin yardımına Afganistan'da müteahhitlik yapan damadın ağabeyi Selami Koç yetişti. Selami Koç, kardeşinin düğüne yetişemeyeceğini öğrenince, kardeşine özel bir şirketten uçak kiraladı. Akşam saatlerinde kiralanan uçakla düğünlerine gecikmeli olarak yetişen genç çift, yakınları tarafından hava alanında karşılandı. Gelinlik ve damatlıklarını düğünlerinin yapıldığı otelde giyen Koç çifti, 2 saat gecikmeli katıldıkları düğünlerinde doyasıya eğlendi. Damat Koç, bütün olumsuzluklara rağmen düğüne yetişebilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Koç, düğünlerine yetişmelerini sağlayan yakınlarına da teşekkür etti.